Tommek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam, chciałbym wiedzieć czy tylko ja widzę reklamy w taki miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lopez77m Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 U mnie też tak jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Adblock i po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Polecam Adblock Edge, czy tam którąkolwiek inną wtyczkę do blokowania reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 lub adfender i na to samo wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zainstalowałem adblock dla google i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Manniek66 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 W sumie to adblock to taka troszkę "szkoda" dla portalu. Nie wiem jak to działa na stronach ale np. na yt przy włączonym adblocku właściciel filmu, poprzedzanego reklamą jest stratny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Hmmm, a co to są reklamy w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 David72 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Dajce zarobić i czasem zróbcie klik nawet jak was reklama nie interesuje ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tommek
Witam, chciałbym wiedzieć czy tylko ja widzę reklamy w taki miejscu?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi