aigle Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Oficjalna strona nie działa chwilowo czy może to koniec przedstawicielstwa na nasz kraj ?Widziałem tam fajnego casta i jakoś nie mogę się dogrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 witam Już w grudniu była niedostępna.Pewnie szykują nowy sprzęt 2015r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Też się zastanawiam co z nimi, może ma ktoś jakieś info? Miałem kilka pytań do polskiego Fenwicka, ale podobnie jak koledzy nie wiem do kogo się zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Też się zastanawiam co z nimi, może ma ktoś jakieś info? Miałem kilka pytań do polskiego Fenwicka, ale podobnie jak koledzy nie wiem do kogo się zgłosić Napisz do dystrybutora Fenwicka/Sebile, adres jest na ich stronie http://www.kr-fishing.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam ciekawe co z Fenwick Polska, koledzy dowiedzieli sie czegos? Maja juz nowa oferte na 2015? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niedługo strona będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dzwoniłem tu i tam... Jeśli masz blisko to bądź na rybomanii w poznaniu na początku lutego będzie fenwick.... Tak mi powiedziano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi