malcz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) LUK my son, im your father. UUUHHHUUUUUUUU (lord vader)Luk, ja sem twój Otec:) Edytowane 13 Listopada 2014 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Luk fajnie łowi i dobrze tłumaczy a nie jak większość ludzi pod swoją marke promocje robi. Ciekawie sie go ogląda tylko że to nie spinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 LUk ja sem twoj fater , chopie (lord)co Ty mi tu fanzolisz , chopie (Luk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Luk fajnie łowi i dobrze tłumaczy a nie jak większość ludzi pod swoją marke promocje robi. Ciekawie sie go ogląda tylko że to nie spinn A i owszem, jesli ktos jest zainteresowany technikami typu feeder, to Luk bardzo dobry kanal na YT prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brykuspining Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Co sądzicie o łowieniu w Anglii szczególnie interesujące są kanały chociaż niewiem czy można tam złowić coś innego niż wegorzat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja tam na kanalach sie nie znam,,ale jesli lowienie w brudnej wodzie o glebokosci 80cm uwarzasz za ciekawe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) A co wybierasz sie? Ja lowie na kanalach w Polnocnym Londynie. Pelno okonia i szczupaka. Ten pierwszy nawet w calkiem calkiem rozmiarach a drugi w wiekszosci do 2kg. Musze przyznac ze do niedawna wkladalem miedzy bajki historie o duzych szczupakach dopoki jeden nie odgryzl mi wolframu 25cm i blysnal brzuchem. Niestety klusownicy i miesiarze zrobili swoje Kiedys to podobno bylo Eldorado Dodam na koniec ze jest to dosc specyficzne lowienie. Pelno barek i lodzi, za plecami pedzace rowery i spacerujacy ludzie. Powoli sie przyzwyczajam Edytowane 22 Listopada 2014 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brykuspining Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Wybieram się po świętach i właśnie chcę zobaczyć co tam można złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 No to nie zapomnij zabrac wedek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander78 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam jezeli ktorys z was bedzie chcial polowic w towarzystwie jestem chetny pokazac wam kilka miejscowek na Tamizie w okolicy Tedington lock i Hampton court.Lowie tu od 10 lat i troche znam ta wode.Jednak prosze pamietajcie kazda ryba wraca do wody bo nie chce sie za nikigo wstydzic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 ja sie za ciebie wstydze ze sie nie przywitałes w pierwszym poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Tak ja też wstydzę się za Ciebie, że nie przywitałeś się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 u NICH w Londynie tak juz jest ze wstydzą sie za kogos,a nie za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 u NICH w Londynie tak juz jest ze wstydzą sie za kogos,a nie za siebie To tak jak u Was... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam jezeli ktorys z was bedzie chcial polowic w towarzystwie jestem chetny pokazac wam kilka miejscowek na Tamizie w okolicy Tedington lock i Hampton court.Lowie tu od 10 lat i troche znam ta wode.Jednak prosze pamietajcie kazda ryba wraca do wody bo nie chce sie za nikigo wstydzic. W sumie to bym sie nawet wybral. Co tam u Ciebie w wodzie plywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander78 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Panowie po co mi wrzucacie.To nie jest moj pierwszy post a przywitalem sie w innym dziale wiec o co kruszyc kopie? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiusz Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Napisano 19 listopad 2014 - 20:23 Witam serdecznie wszystkich.Mam nadzieje ze sie tu odnajde i zadomowie.Od jakiegos czasu przegladam wasze forum i jest to jedna z ulubionych stron na necie.Mieszkam w Angli i mysle ze pozytwczne bylo by miejsce poswiecone ludzia lowiacym za granica pozdro Sent from my iPhone using Tapatalksiem przywital przed tym postem hihi i kto się powinien zawstydzić Edytowane 24 Listopada 2014 przez zenobiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 "lepiej skazac dziesięciu niewinnych, niz uniewinnic jednego winnego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam, Kiedys wszystkie wody w okolicy Londynu byly dobre, pozniej otworzono granice.... Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A Ty kiedy tam pojechałeś, jak były zamknięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A Ty kiedy tam pojechałeś, jak były zamknięte? Z tego co pamietam to Bujo pojechal pod koniec XIX wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Z tego co pamietam to Bujo pojechal pod koniec XIX wieku... Dobrze sie wiec trzyma Wampiryzm czy co? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Ryby z Tamizy tak działają ale się kończą i koleżka wpadł w panikę. Edytowane 24 Listopada 2014 przez FidoAngel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Chlopaki odbiliscie troche od tematu...nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 A Ty kiedy tam pojechałeś, jak były zamknięte? WItam, Byly zamkniete tak, ze musiales miec cos w glowie by sie tam dostac inaczej przygoda z UK konczyla sie na ogladaniu pieknych klifow w Dover, jakze milo wspominanych przez polskich pilotow wracajacych po walkach z Niemcami w WWII. Trzy lata przed Unia tam lowilem, wiekszosc lowisk jak opisywany Teddington Lock byla kapitalnymi lowiskami, ryby byly duze w sporych ilosciach jak sie wydawalo, pozniej wyszlo ze tak duzo nie bylo tylko kazdy wypuszczal. Ale zreszta i tak wiecie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi