Skocz do zawartości

ANGLIA

Rivera

Rekomendowane odpowiedzi

A co wybierasz sie? Ja lowie na kanalach w Polnocnym Londynie. Pelno okonia i szczupaka. Ten pierwszy nawet w calkiem calkiem rozmiarach a drugi w wiekszosci do 2kg. Musze przyznac ze do niedawna wkladalem miedzy bajki historie o duzych szczupakach dopoki jeden nie odgryzl mi wolframu 25cm i blysnal brzuchem. 

Niestety klusownicy i miesiarze zrobili swoje :( Kiedys to podobno bylo Eldorado

Dodam na koniec ze jest to dosc specyficzne lowienie. Pelno barek i lodzi, za plecami pedzace rowery i spacerujacy ludzie. Powoli sie przyzwyczajam :)

Edytowane przez Luckyguliver

Witam jezeli ktorys z was bedzie chcial polowic w towarzystwie jestem chetny pokazac wam kilka miejscowek na Tamizie w okolicy Tedington lock i Hampton court.Lowie tu od 10 lat i troche znam ta wode.Jednak prosze pamietajcie kazda ryba wraca do wody bo nie chce sie za nikigo wstydzic.

• Like 1

Witam jezeli ktorys z was bedzie chcial polowic w towarzystwie jestem chetny pokazac wam kilka miejscowek na Tamizie w okolicy Tedington lock i Hampton court.Lowie tu od 10 lat i troche znam ta wode.Jednak prosze pamietajcie kazda ryba wraca do wody bo nie chce sie za nikigo wstydzic.

W sumie to bym sie nawet wybral. Co tam u Ciebie w wodzie plywa?

Napisano 19 listopad 2014 - 20:23

Witam serdecznie wszystkich.Mam nadzieje ze sie tu odnajde i zadomowie.Od jakiegos czasu przegladam wasze forum i jest to jedna z ulubionych stron na necie.Mieszkam w Angli i mysle ze pozytwczne bylo by miejsce poswiecone ludzia lowiacym za granica pozdro

Sent from my iPhone using Tapatalk

siem przywital przed tym postem

hihi i kto się powinien zawstydzić :)

Edytowane przez zenobiusz

A Ty kiedy tam pojechałeś, jak były zamknięte?

WItam,

Byly zamkniete tak, ze musiales miec cos w glowie by sie tam dostac inaczej przygoda z UK konczyla sie na ogladaniu pieknych klifow w Dover, jakze milo wspominanych przez polskich pilotow wracajacych po walkach z Niemcami w WWII. 

Trzy lata przed Unia tam lowilem, wiekszosc lowisk jak opisywany Teddington Lock byla kapitalnymi lowiskami, ryby byly duze w sporych ilosciach jak sie wydawalo, pozniej wyszlo ze tak duzo nie bylo tylko kazdy wypuszczal. 

Ale zreszta i tak wiecie lepiej :) 

• Like 1