grisza-78 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Odkopię trochę wątek. Nie było deszczu bardzo długo, w sumie około dwóch miesięcy. Tak wygląda moje ulubione jezioro, gdzie na płyciznach ganiałem za szczupakiem... Pogoda jest w tym roku zwariowana, żeby nie użyć innego słowa. Edytowane 29 Lipca 2018 przez grisza-78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 A ja dziś obudziłem się o zwykłej roboczej porze i zdecydowałem ż eskoczę na 2-3 godzinki sprawdzic jak podziałało na rybki ochłodzenie.2 miejscóweczki ze spietrzeniem wody.Efekt-1 klenik 45cm i chyba ze 30-40 okoni od maluchów do 35-40cm.Łowiłem tylko na DS,NEKO,carolina rig a nie jak zwykle na gumki na głowce.Tragedii nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Ostatnio goniłem 508 i stare czasy mi się przypomniały . Tam obok GUC mała rzeczka płynie i kiedyś z jednego dołka wyjąłem kilka garbusów . Przy okazji podbiłem PB do 47cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 To moja rzeczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ostatnio goniłem 508 i stare czasy mi się przypomniały . Tam obok GUC mała rzeczka płynie i kiedyś z jednego dołka wyjąłem kilka garbusów . Przy okazji podbiłem PB do 47cm 47 cm, to juz potwór. Mój najdłuższy miał tylko 42. Fakt, że nigdy nie nazywałem się łowcą okoni i nie specjalnie celowałem w ten gatunek. Gratuluję pięknego rekordu Mat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Sezon nieubłaganie zbliża się ku końcowi Na pocieszenie wydłubałem 50+ na rapalkę i 50- na delbankę i sporo młodzieży 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Nowa miejscowka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Podobno bieługi już płyną w górę Tamizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Podobno bieługi już płyną w górę Tamizy No wlasnie, ale nie udalo sie jej skusic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 No wlasnie, ale nie udalo sie jej skusic Za duży wabik na bielugie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Chyba masz racje, musze delikatnijeszy sprzet nastepnym razem zabrac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Chyba masz racje, musze delikatnijeszy sprzet nastepnym razem zabrac Paweł czy na fotce jest mały Hornet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Paweł czy na fotce jest mały Hornet? Siek 4.5cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Orientuje się ktoś czy na Pitsford Water można z pływadełka łowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 A jak wypadły mistrzostwa świata organizowane w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 http://jerkbait.pl/topic/116686-spinningowe-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-rutland-water/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Nowa miejscowka Nowa miejscowka Tylko nie zdradzaj nikomu gdzie to jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Orientuje się ktoś czy na Pitsford Water można z pływadełka łowić ? Kajak chyba tak,belly-nie mam pojęcia.Najlepiej zadzwonić do fishing lodge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Kajak chyba tak,belly-nie mam pojęcia.Najlepiej zadzwonić do fishing lodge.Koledzy byli wczoraj i zapytali . Z tego co usłyszeli to można , ale musi być dwóch wędkarzy z pływadełkami , dla asekuracji czy coś Także jak nauczę się tym pływać na pewno podjadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Z kajaka taks samo - minimum 2 osoby.W dodatku jak chcesz lowic z kajaka to jeszcze musisz zaplacic tzw. launching fee wiec w sumie wychidzi drozej lowic z wlasnego kajak niz z ich lodki, gdzie oni placa za paliwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Czy ktoś łowi w okolicach Londynu i ma chęć na wspólny wypad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Hej, wybieram się na kilka dni z rodziną do Anglii- Bournemouth/ Poole. Chciałbym coś porzucać- z 3h z rana- raczej w morzu, w portach bo to nie trzeba kombinować z opłatami.Coś ktoś może coś doradzić? Chyba najłatwiej w portach jakiegoś okonka??Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Hej, wybieram się na kilka dni z rodziną do Anglii- Bournemouth/ Poole. Chciałbym coś porzucać- z 3h z rana- raczej w morzu, w portach bo to nie trzeba kombinować z opłatami.Coś ktoś może coś doradzić? Chyba najłatwiej w portach jakiegoś okonka??Z góry dzięki. Czesto w portach nie mozna lowic, takze musisz sie dowiedziec jak to jest w konkretnym porcie.Z Poole masz swietne jednodniowe wyprawy na lowienie w morzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Wyjazd tylko na kilka dni i grafik napięty, więc w grę tylko kilka godzin z rana.Najlepiej by było coś posipiningować, makrele ze skał? Ktoś ma jakieś doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Doświadczenia mam takie, ze jak nie ma akurat ryby w okolicy to nie połowisz. Jak próbowałem coś złapać na spina w Kornwalii dwa razy w marcu i nic. Absolutnie. A spędziłem pewnie łącznie z 7-8 dni. Natomiast we wrześniu bez problemu jakieś makrele jakiś seabass.Ps jestem zupełnie zielony w łowieniu w morzu wiec możesz z przymróżeniem oka wziąć moja teorie Edytowane 27 Marca 2019 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi