mdziam_78 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja się złamie, tfu tfu nie życzę, to będzie w sam raz na starość na laseczkę, do kompletu złoty kajdan i sygnecik. Na główkę melonik i Gentelmen pierwszej ligi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja się złamie, tfu tfu nie życzę, to będzie w sam raz na starość na laseczkę, do kompletu złoty kajdan i sygnecik. Na główkę melonik i Gentelmen pierwszej ligi. Bycie dżentelmenem nie ma nic wspólnego z wyglądem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Mnie jakaś siła nadprzyrodzona kazała uzbroić TR-80 w wersji SGT W minimy od 16 do 3 i tytanka maleńka na szczycie. Rewelacyjny blank, fantastyczna wędka wyszła. Projekt mój, wykonanie @Krzysiek Tutaj więcj zdjęć.https://www.flickr.com/photos/102773406@N05/sets/72157649430239364/ (Tapnięte z iPada)Miałem przyjemność osobicie oglądać powyższy kijek, rewelacja, wykonanie bajeczne, szczyt delikatny, ale szybki i do tego dolnik z potencjałem.Musze sobie takiego uzbroić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Panowie. Już trochę czasu minęło ... Jak wrażenia użytkowe tych kijków ?Przymierzałbym się do tego blanku na spigocie .Zastosowanie okoń poławiany miedzy główkami na rzece i pstrąg z "z wody" na mikrojigi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) jak dla mnie kaptaltalny jest ten TR80 jestem bardzo zadowolony górny cw realnie 4-5 gr plus gumeczka od dolu 1 gr rzucalem poniżej nie próbowałem dolnik dość mocy jak na te 6 lb ogólnie jest super Edytowane 15 Czerwca 2015 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 aha zapomnialem dodac ze kij jest mega szybki jak na okoniowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pociągnie on wobka 2-3 gr ( mały ster) albo obrotówkę nr 1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pociągnie on wobka 2-3 gr ( mały ster) albo obrotówkę nr 1 ?spokojnie pociagnie takiego wobka próbowałem i nie ma problemu rapalki 5 cm oryginal horneciki 3 cm blaszki 00, 0 ,1 tez ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Chyba łyknę ten blank w North Rods -> TR80 Super Mebaru-L SGT. Teraz pytanie jak go zbroić ?Jakieś sugestie ?Komu polecacie to zlecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Chyba łyknę ten blank w North Rods -> TR80 Super Mebaru-L SGT. Teraz pytanie jak go zbroić ?Jakieś sugestie ?Komu polecacie to zlecić ?ja mam ubrany w torzity od 16 do 3,5 co do zbrojmistrza to na forum ich nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Chyba łyknę ten blank w North Rods -> TR80 Super Mebaru-L SGT. Teraz pytanie jak go zbroić ?Jakieś sugestie ?Komu polecacie to zlecić ?A nie lepiej kupić bezpośrednio u dystrybutora czyli w BRC? w razie czego tfu tfu ominiesz pośrednika w drodze reklamacji, chyba, że chcesz aby Konrad Ci ją uzbroił to wtedy polecam taki kierunek. Ja mam uzbrojoną w Minimy match 16-3W, TLGST4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 A nie lepiej kupić bezpośrednio u dystrybutora czyli w BRC? w razie czego tfu tfu ominiesz pośrednika w drodze reklamacji, chyba, że chcesz aby Konrad Ci ją uzbroił to wtedy polecam taki kierunek. Ja mam uzbrojoną w Minimy match 16-3W, TLGST4Nie wiem czy droga przez BRC jest dobrą drogą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Ja tam kupiłem i nie było problemów z reklamacją. Podejrzewam, że nawet kupiona w NorthRods i tak przejdzie przez BRC więc jeden....... Edytowane 17 Czerwca 2015 przez paawelek83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ja tam kupiłem i nie było problemów z reklamacją. Podejrzewam, że nawet kupiona w NorthRods i tak przejdzie przez BRC więc jeden.......byc moze masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkazne1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Czy gdzies poza northrods i brc mozna jeszcze kupic ten blank? Edytowane 18 Czerwca 2015 przez dkazne1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Czy gdzies poza northrods i brc mozna jeszcze kupic ten blank?no można np. w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkazne1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Chodzilo mi o zakupy w PolsceBo w brc nie ma na ten moment a w northrods nikt nie odbiera tel ani nie odpisuje. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez dkazne1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mam ten sam dylemat od kilku dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Chodzilo mi o zakupy w PolsceBo w brc nie ma na ten moment a w northrods nikt nie odbiera tel ani nie odpisuje.to w takim razie troszke lipa osobiscie nie spotkalem sie zeby jakas inna pracownia miala w swojej ofercie te blanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 to w takim razie troszke lipa osobiscie nie spotkalem sie zeby jakas inna pracownia miala w swojej ofercie te blankiCo nie znaczy że Ci ich nie ściągnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Co nie znaczy że Ci ich nie ściągnie ....no wiemmaja takie mozliwosci mi akurat nie jest ten blank potrzebny bo juz mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 no wiemmaja takie mozliwosci mi akurat nie jest ten blank potrzebny bo juz mam A ja mam mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 A ja mam mieć jednak sie zdecydowales będziesz Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 A ja mam mieć Gdzie - skąd . Dorwałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi