Obserwuję od pewnego czasu wasz portal i postanowiłem się przyłączyć. Cieszy mnie to że tu rozmawia się o rybach, wyjazdach anie w kółko o złej sytuacji na wodach i w PZW.
Parę słów o mnie: do 2 lat mieszkam w Szczecinie i dopiero poznaje te wody ( przy wdatnej pomocy mifka - dzięki ), wcześniej mieszkałem na pojezierzu drawskim i tam stawiałem swoje pierwsze kroki wędkarskie. Interesuje nmie głównie łowienie w jeziorach okoni i szczupaków ( w tym roku też na jerki ), a w rzekach pstrągów i troci. Od innych metod też nie stronie, a lubie zwłaszcza łowienie na bata. Ryby z reguły wypuszczam ale czasem zabiore jakąś smaczną rybę (troć, sandacza). Rekordów nie mam powalających na kolana ale też nie narzekam, jakieś tam rybki się złowiło. W tym roku plany są ambitne: Szwecja ( może 2x), Rega i trocie, pstrągi, szczupaki i okonie z poj. Drawskiego i eksploracja kilku mało znanych jezior, moje pierwsze (mam nadzieje) klenie i jazie i .... tak planów jest dużo a co sie uda zrealizować - życie pokaże.
Pytanie
ziuta
Hej! Witam wszystkich.
Obserwuję od pewnego czasu wasz portal i postanowiłem się przyłączyć. Cieszy mnie to że tu rozmawia się o rybach, wyjazdach anie w kółko o złej sytuacji na wodach i w PZW.
Parę słów o mnie: do 2 lat mieszkam w Szczecinie i dopiero poznaje te wody ( przy wdatnej pomocy mifka - dzięki ), wcześniej mieszkałem na pojezierzu drawskim i tam stawiałem swoje pierwsze kroki wędkarskie. Interesuje nmie głównie łowienie w jeziorach okoni i szczupaków ( w tym roku też na jerki
), a w rzekach pstrągów i troci. Od innych metod też nie stronie, a lubie zwłaszcza łowienie na bata. Ryby z reguły wypuszczam ale czasem zabiore jakąś smaczną rybę (troć, sandacza). Rekordów nie mam powalających na kolana ale też nie narzekam, jakieś tam rybki się złowiło. W tym roku plany są ambitne: Szwecja ( może 2x), Rega i trocie, pstrągi, szczupaki i okonie z poj. Drawskiego i eksploracja kilku mało znanych jezior, moje pierwsze (mam nadzieje) klenie i jazie i .... tak planów jest dużo a co sie uda zrealizować - życie pokaże.
Pozdrawiam
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi