Maynard Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Świetna relacja! Ciekawy opis i fotki na poziomie Gratulacje! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Kawał dobrej roboty Potwierdziłeś to co zabiorę na następną Szwecję, choć raczej odpuszczę małe gumki. Z ciekawych przynęt dołożę meppsa fluo. Próbowaliście może sweepera bo nie widzę go w rankingu?pozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Wszyscy powyzej juz napisali to co ja chciałem napisać więc nie będę się powtarzał.Ale podziękować Ci za fantastyczną i profesjonalną relacje muszę.DZIĘKI @MATAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ja również DZIĘKUJE !! Dotychczasowe relację czytałem z wielkim zaciekawieniem + (brak możliwości oderwania oczu od zdjęć) Podusmowanie dokończyło dzieła, profesjonalne podejśćie - okraszone rzeczowymi komentarzami i nie mniej rzeczowymi zdjęciami Myślę że wiele osób jadących do Szwecji (i nie tylko), będzie mogło ograniczyć ilość zabranych przynęt, ale przede wszystkim zaoszczędzi im nieopisanego bólu głowy pt: co mam zabrać. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Wspaniala przygoda. I dluga. Ile w koncu tam siedzieliscie?I ile mial ten sandal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam , Wielkie dzięki Matas! Świetna relacja okraszona pięknymi zdjęciami potwierdzającymi regułę , że to nie aparat robi zdjęcia !!! No i może dzięki Tobie dam szkierom jeszcze szansę , bo mnie osobiście zawiodły PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 MATAS bardzo dobra robota,dzięki za poświęcenie czasu na tak szczegółowy opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Świetna relacja. Szkoda, że mój ulubiony wątek na jerkbait-cie musiał się w końcu skończyć Pozostaje czekać na kolejną wyprawę i relację pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Przy okazji Matas wielkie dzięki za wspólne wędkowanie. Świetne zdjęcia i super relacja. Dla osób, które chciałyby jeszcze nieco poczytać w temacie szczupaków z Valdemarsvik, postaram się w najbliższym czasie opisać nasz tydzień na tej wodzie ( byliśmy tam już drugi raz więc myślę, że nasze doświadczenia mogą komuś się przydać). Chyba, że nie chcecie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Chyba, że nie chcecie ..... Czekam na każdego kto chce opublikować swoje wrażenia z wypraw wędkarskich. Jeśli jesteś chętny - pisz, pisz, pisz. Zachęcam! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Przyłączam się do podziękowań i gratulacji! Piękne zdjęcia i opisy.Szczególnie miło mi że sprawdziło się kilka przynęt Salmo. Uznanie u dobrych wędkarzy - to się naprawdę liczy! Mam nadzieję, że będzie niedługo okazja razem połowić i posiedzieć przy stole... Pozdrawiam,Piotr Piskorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Bardzo ciekawe jest zestawienie najłowniejszych przynęt. Zawsze ceniłem sobie obrotówki, trochę z sentymentu, bo na nie łowiłem swoje pierwsze szczupaki , ale pierwsze miejsce tej przynęty jest dla mnie pewnym zaskoczeniem. Widać możliwość wytworzenia silnej fali bijącej po linii nabocznej jest na tyle skuteczne, że nie może tej przynęty zabraknąć w pudełku na szczupaki. Ja 2 sezon używam na podobne okazje też spinnerbaitów, które oprócz skrzydełka, mają kilka innych zalet, min są niezastąpione w zarośniętych miejscówkach.Chyba jeszcze większym zaskoczeniem jest nieobecność 15cm kopyt. Zawsze wydawało mi się, że to szkierowy klasyk Co prawda na wysokiej 3 lokacie znalazła się 10-tka, ale pytanie co 15-takami nie daje mi spokoju.Nie sprawdziły się, przegrały w konfrontacji z 10-tkami? pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Świetna relacja MATAS! Już wiem że następnym razem wybiorę szkiery a nie jeziora. A tak nawiasem mówiąc, Twoje foty zachęciły mnie do tego by sprawdzić czy ten Mepps jest naprawdę taki dobry. Warto było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Wirowy Mepssa zawsze byly i sa jedna z najlepszych przynet na szczupale !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Zgadzam się z tym że to dobre przynęty, ale nie miałem świadomości że ten kolor konkretnie potrafi tak wkurzyć niechętne ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Na pierwszych moich wyprawach w Kanadzie wlasnie Mepssy Black Furry i GT lowily najwiecej szczupakow ...zaczynalem od 3-jek a koncze dzis na rozmiarze na muskie ...ja zawsze uzywam z chwostem ...sa tlustsze i mozna je wolniej poprowadzic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Mamy też przypony Rozemeijera które pod wpływem obróbki termicznej na stałe wiązą się z krętlikiem ale jeszcze nie testowaliśmy ich w większej skali. ...i jak udało się trochę pomęczyć rozmajera? Ciekaw jestem waszej opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi