marcin_krych Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 witam.mam zamiar zaczac przygode z castingiem i poszukuje kołowrotka do przynet 15-60g.z forum wynika ze do takiego jerkowania lepiej nadaje sie niskoprofilowy.Prosze o pomoc.mysle o czyms z oferty abu.z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Witaj na forum. Od rad to będą userzy tacy jak @jerzy, @pitt, @remek czy inni doświadczeni castingowcy(bez urazy dla niewymienionych ), bo ja tam się nie znam Ja tylko od siebie powiem, że za ich namową, do takiego łowienia(kij 30-60g) kupiłem Daiwę Procaster Rojo 100HL i jestem bardzo zadowolony A multik niskoprofilowy i dość tani(a nawet bardzo.....ach te czasy dolara po 2zł ) PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 witaj na jerkbait PL na gorze dzialu baitcasting masz dwa watki. kataog multiplikatorow i optymalny zestaw tam znajdziesz odpowiedz na zadane pytanie. proponuje tez przestudiowanie zawartosci forum baitcasting. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 witaj na jerkbait.pl zapraszam do dwoch przyczepionych watkow tego podforum, kilkunastu artykulow na stronie glownej i tych kilku watkow ponizej ... potem bedziesz mial z cala pewnoscia wiele precyzyjnych pytan http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7794& ;start=0& http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7615& ;start=0& http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7289& ;start=0& http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7268& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 dzieki.przeszukujac forum zauwazylem ze wiele osob odradza abu.szukam dalej i moze znajde cos odpowiedniego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 mam pytanko.do Daiwa Procaster Rojo 100HL kij o jakim ciezarze wyrzutu bedzie odpowiedni?morzesz polecic jakis konkretny?do 300pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 kiedy wchodze w watek optymalny zestaw-katalog automatucznie zostaje wylogowany przez co nie moge pobrac katalogu:(moge cos z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Polecam Daiwe Advantage HSTA będzie w sam raz. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Od jakiegoś czsu używam Okumy V-200LX i jestem zadowolony, a dużym plusem jest zapasowa szpula bez dodatkowych wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ze znanych mi wedek i dostepnych na rynku moge polecic st. croix serie triumph i wedki rozemeijer o cw. do 60 gram ... zaznaczam, ze ceny sklepowe sa mi nieznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Od jakiegoś czsu używam Okumy V-200LX i jestem zadowolony, a dużym plusem jest zapasowa szpula bez dodatkowych wydatków Zgadzam się. Sam zaczynałem od TRC66MF i tej Okumy. Do przynęt 15-60gr taki zestaw będzie w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mebone Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Polecam takie multiki ktore sam uzywam czyli Curado 201D i abu 4601 z kazdego super leci guma 8g i jerk 56 g:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi