1sid Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam, znalazłem trochę czasu i wystawiam wędki własnej roboty .Na początek 2metrowy Batson SPG-780 po złożeniu 55 cm , zrobiony na małe zakrzaczone rzeczki intensywnie testowany w zeszłym roku na suchej . Klasyczne ugięcie pod rybą i koniec uderzania szczytówką po krzakach .Zrobię jeszcze zdjęcia ugięcia i wstawię . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1sid Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 ugięcia Batsona wędkę zrobiłem w 4składzie bo potrzebowałem muchówkę którą będę miał zawsze pod ręką klasa sznura którego używam to 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jarek, bardzo fajnie wyszła Ci ta muchóweczka. Sam wykonywałeś połączenia? Możesz skrobnąć co nieco na ten temat? Sznurek w 5 klasie...myślałem, że to dużo delikatniejszy blank. Czekam na kolejne projektypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi