yglo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Kto zainwestował w blanki i komponenty... teraz zarobi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A to blanki i komponenty we frankach sue kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dolar poleci do góry lada dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Narazie bez szalenstw na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 E tam waluty. Dokładnie miesiąc temu $ stał 3,35, dziś 3,71. Już 4 zł wołają przez radiowy megafon na przyszły tydzień, żeby ludzi przygotować. Jak ruszy rynek obligacji to dopiero będzie jazda. Jak w filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Miesiac temu dolar 3,35? Ale to raczej nie kurs sprzedazy? Edytowane 15 Stycznia 2015 przez esoxlucius1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 We wrześniu dla kobiety kupowałem po 3 zł dolary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 We wrześniu dla kobiety kupowałem po 3 zł dolaryA co miała jakiś dobry cynk z góry, żeby skupować $$?? ;-) Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie , wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Miesiac temu dolar 3,35? Ale to raczej nie kurs sprzedazy? Dane z Forex USD/PLN, najniższy dzienny z 15.12.2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Robilem zakupy w dolarach i po przewalutowaniu wiem ze raczej cos kolo 3,6 wychodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 dolar dolarem ale jak wczoraj usłyszalem o 9 rano jaki byl kurs franka to malo mnie z butuw nie wydarlo.Na 9:00 byl 5,20na 11:00 4,80na 12 :00 4,50 na koniec dnia 4,20 normalnie nie do uwierzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Kto zainwestował w blanki i komponenty... teraz zarobi A w tym tygodniu zarobi jeszcze więcej.Ci co kupili się cieszą, ci co mają mały zapas to mają zgryza.W poniedziałek dolar po 4 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 To, że dojdzie do 4 jedno, ale gorsza wiadomość że jak ten poziom oporu przełamie to następne są dosyć blisko na 4,10 i 4,25. Jak pokona 4,25 to potem już tylko 4,65 o "powrót do przeszłości" z roku 1999. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Jak powiadają, że to skutek wzrostu oprocentowania amerykanskich obligacji skarbowych. A więc chyba forsa tam płynie ? nadto EU robi "quantitative easing" co zmniejsza oprocentowanie obligacji i wartośc pieniadza... Jak kto wie więcej niech poprawi U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Nie krakać, mam na statku towaru za kupę $, Urząd Celny mnie czeka i spać już nie mogę. Miejmy nadzieję , że nie przekroczy 4 zł, chociaż piątkowy 3,95 i zapowiadana podwyżka stóp procentowych w USA , to jak w ryj strzelił $ w górę . Do tego UE z wykupem akcji do połowy 2016 na pewno nie będzie walczyćbo się jej to nie opłaca i tak pewnie dojdziemy do ceny pod 5 zł. Czarny scenariusz na wieczór, i nie będzie w tym roku nowego echa z zza wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Sila rzeczy usd sie umacnia do EUR i z pewnymi korektami ten proces będzie trwał. Obecnie nie widzę większych szans dla strefy euro. Problemy z Grecja to mały pikus. Coraz większy rozdźwięk miedzy krajami EU stawia coraz większy znak ? nad przyszłością strefy. USA dba tylko o swoja walutę a EU ma wieczne problemy przez brak jednomyslnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Znowu za paliwo będziemy bulić prawie 6pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi