Doman Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 WitamKtóry waszym zdaniem bedzie lepszy pod łowienie gumą z opadu .Duża nizinna rzeka , głebokość do 10mGramatura 15-25/30g + guma 3/4 cale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kacprzak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A chcesz kupić przez internet czy miałeś oba w ręce. Osobiście nie wyobrażam sobie zakupu wędki bez pomacania (z kołowrotkiem) ...a najlepiej kilka rzutów i jakiś hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Macałem w sklepie Kilka rzutów i hol to trzeba by bylo kupić obydwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kacprzak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A jak już to wziąłbym ten krótszy ...czyli LES ...i dwuczęściowy bo często w samolocie ....ale to już zależy od gustu ...a o gustach się nie dyskutuje.Mam duży szacunek do wędek tej marki i sentyment ...mam jeszcze Łowcę Duchów z lat 90 i nadal uważam że jest to najlepsze moje kleniowo-jaziowe wędzisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 A chcesz kupić przez internet czy miałeś oba w ręce. Osobiście nie wyobrażam sobie zakupu wędki bez pomacania (z kołowrotkiem) ...a najlepiej kilka rzutów i jakiś hol Cholera, ale mnie zainteresowałeś. Opowiedz jak Ty kupujesz wędki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siergiej Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 WitamKtóry waszym zdaniem bedzie lepszy pod łowienie gumą z opadu .Duża nizinna rzeka , głebokość do 10mGramatura 15-25/30g + guma 3/4 cale .Dziwne pytania zadajesz,a nawet nic nie napisałeś gdzie zamierzałbyś oeymi kijami łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siergiej Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Cholera, ale mnie zainteresowałeś. Opowiedz jak Ty kupujesz wędki.Hehe dobre faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siergiej Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 PS.Widzę,że kolega ma tak wspaniałego sprzedawce,że daje mu wędkę na cały sezon aby połowił.Jeżeli wędka się nie sprawdzi to po sezonie się oddaje.Musze kurde zaapelować do Rodmasa lub do innej pracowni ,że ja też tak kurcze chce i mam nadzieje,że mój wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Bierz mocniejszego, bo słabszy w rzece nie da rady tych 25-30gr plus guma PS Siergiej wędką można połowić np podczas wspólnego wędkowania...bo czasami jakiś forumowicz w okolicy ma dany kijek Edytowane 16 Stycznia 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi