MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam czy używa ktoś pontonu kolibri z twardą podłogą do spiningu ,czy można na nim stać podczas rzucania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Person Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Wyszukiwarka nie gryzie.Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomus Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam czy używa ktoś pontonu kolibri z twardą podłogą do spiningu ,czy można na nim stać podczas rzucania.można stanąć spokojnie rzucać, jerkować itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Kolibri 260 z rozkładaną podłogą - tj 3 deski - można stać i rzucać.Na łodzi lepsza stabilność, nie ma co ukrywać, ale da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biturbo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 To nie wiem na jakiej łodzi pływasz ale ponton jest stabilniejszy. Na mojej łodzi ciężko ustać jednemu a na pontonie to we 3 stoimy i nie ma ryzyka. ( łódz 330 dł. 165 szer. 55 wys.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 To nie wiem na jakiej łodzi pływasz ale ponton jest stabilniejszy. Na mojej łodzi ciężko ustać jednemu a na pontonie to we 3 stoimy i nie ma ryzyka. ( łódz 330 dł. 165 szer. 55 wys.)Po paru piwkach to i na betonie sie slabo stoi. Ale fakt ponton jest duzo stabilniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Postaw cięższą łódkę o dobrym profilu i solidnej budowie na fali, fala będzie częściowo unosić skorupę, a częściowo będzie ją opływać. Natomiast ponton zachowuje się jak korek (podobnie jak tanie dwuskorupowe), przy większym zafalowaniu zdecydowanie gorzej mi się łowi z takiego pokładu. A z pontonu o twardej podłodze można spinningować na stojąco. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez newrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi .Udało się odłożyć kaskę i pewnie będzie to KM 260-PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voldemort Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ja łowię na stojąco z Kolibri z podłogą panelową (teraz 280, wcześniej 330) i nie ma żadnego problemu.Na duży plus łatwość rozłożenia i złożenia pontonu, oraz jego mniejsza waga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyterrorysta Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Posiadam ponton Kolibri długosci 2,60 z pełna podłogą i uważam, że jest bardzo stabilny. Bardziej stabilny od nie których łódek. Stoi się bardzo komfortowo, ja na nim łowie praktycznie cały czas na stojąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stoen Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam czy używa ktoś pontonu kolibri z twardą podłogą do spiningu ,czy można na nim stać podczas rzucania.Mam takowy, jest bardzo stabilny, nawet tańczyć można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sabciu Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Mam Kolibri 3,30 ze skaładaną podłągą na całości pontonu , śmiało można stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Postaw cięższą łódkę o dobrym profilu i solidnej budowie na fali, fala będzie częściowo unosić skorupę, a częściowo będzie ją opływać. Natomiast ponton zachowuje się jak korek (podobnie jak tanie dwuskorupowe), przy większym zafalowaniu zdecydowanie gorzej mi się łowi z takiego pokładu. A z pontonu o twardej podłodze można spinningować na stojąco.Zakładając, że łowisz na dużej fali w dryfie -zgoda. Na kotwicy nie będzie dużej różnicy. Osobiście moja noga nie stała na stabilniejszym od gumiaka laminacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 penaro Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Pontony są generalnie stabilniejsze od łódek i mniej wywrotne. Najmniejszy w jakim łowiłem na stojąco to Proscan 2,2m z aluminiowa podłogą. Przy spokojnej wodzie nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janos75 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Posiadam Kolibri 2,60 z panelową podłogą i na stojąco łowi się dość stabilnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 A jednak KM 300-PP ,260 jest troszkę mały na dwie osoby.Po testach jestem zadowolony jest stabilny ,wygodny i można na nim stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MARIUSZ 69
Witam czy używa ktoś pontonu kolibri z twardą podłogą do spiningu ,czy można na nim stać podczas rzucania.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi