oldziu Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Ten wpis to RIP dla jednego z moich łamańców. Poniżej pstrągi na ten konkretny wobler, który wczoraj urwałem. W tak głupi sposób, ze aż żal. Wyjąłem go z zaczepu wyczepiaczem, a później ciągnąc za linkę z wyczepiaczem znowu o coś zahaczył i nie wiem jak, ale żyłka o coś musiała się przetrzeć i wyjąłem sam odczepiacz… i wczorajszy, którym otworzyłem sezon 2023. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Woblery tez się robią, trochę korpusów wystrugałem, ale coś weny nie mam na dalsze etapy. Może się teraz zmobilizuje. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 2 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Czas powrócić do regularnej pracy nad woblerami. Poniżej urobek tamtego tygodnia. Na pierwszego stycznia chyba się wyrobię. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Siemano, musimy się zdzwonic i wyskoczyć razem na rybki Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 No i czekam na woblerki, działaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Pierwsze w 2025 skończone.Pod trolling - zejdą 8m. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 5 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Minimalistycznie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Zacząłem wklejać stery w większej partii.Trocióweczki w pierwszej kolejności. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Zdjęcie trochę przekłamuje - różowe są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Najgorsze dla mnie to zakładanie kotwiczek. Jutro przy okazji ryb trzeba coś poustawiać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 18 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 7,5cm WTD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Maluszki - okoń, kleń, jaź. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 20 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Trociowe cd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 20 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Trochę postrugałem. Krąpiki 6cm w zalążku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 13 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Coś się pomału wykluwa ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Pływające 6cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi