TOMIS1975 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jakie znacie przesady Wedkarskie.Czy w nie wierzycie?Czy macie jakieś rytuały przed wyjazdem na rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tu było trochę na ten temat. http://jerkbait.pl/topic/28399-przesądy-i-zabobony/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jakby tak w tytule pojawiło się Ą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 @ crizz100 gratuluję okrągłej liczby postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tak, też zanim otworzyłem wątek, myślałem, że będzie o tym jak to sobie jeden z drugim centymetrów dodają.Rybom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Przesady w parze z lacznikiem stoją . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Niektórzy wędkarze faktycznie czasami przesadzają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Samo życie, albo szycie...Tak krawiec kraje, jak mu materiału staje.Jak sie pisze z telefona z jej wychodzi ona.A jak komuś nie pasuje to niech spasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 moim zdaniem przesadą wędkarską jest zbytnie brandzlowanie się sprzętem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Paranoiczny wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) schizofreniczny raczej... :-) Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Diagnoza? Rozdwojenie wątku przez a z ogonkiem.Ktoś błyszczy intelektem, a ktoś cietoscia i zlosliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tomku jak piszę z fona to też mi czasem poprawia jakieś np woda na wóda (potem zamiast spotkjamy się nad wodą...wychodzi nad wódą) itp....w kompie przeglądarka nie poprawia mi błędów i staram się jak mogę aby ich nie robić, co nie jest łatwe, bo potrafię który napisać przez u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Diagnoza? Rozdwojenie wątku przez a z ogonkiem.Ktoś błyszczy intelektem, a ktoś cietoscia i zlosliwoscia.Hej! Wygląda na to,że muszę troszkę obszerniej uzasadnić swoją uwagę.Z powyższego cytatu wynika,że Twój @TOMIS'sie1975 telefon pozwala jednak na poprawną pisownię.Raz bowiem "ą" jest,a raz go brakuje. Po drugie,uwierz,nie ma prawdziwej ciętości i złośliwości bez intelektu . Jeśli tytuł wątku,a proszę przeczytaj go krytycznie jeszcze raz,dezinformuje o tego wątku treści,przesłaniu, to chyba coś jest na rzeczy.Problem z najprostszym komunikowaniem się bywa źródłem istotniejszych niż nasza niewinna pogawędka nieporozumień.Bo czyż likwidacja tożsama jest z restrukturyzacją,że odniosę się do prawdziwych,aktualnych polskich sporów ? W końcu wskazano wątek dotyczący Twoich zainteresowań,a kontynuacja wątków to świetna,propagowana na naszym portalu idea.Ten sposób naszego porozumiewania się pozwala na odniesienie się do uwag poprzedników,przypomnienie wcześniejszych ciekawych pomysłów,historii i w końcu osób. @ pitt na swym blogu zwraca uwagę na męczące,niestety nasilające się zjawisko odkrywania wszystkiego na nowo.Na mnożenie tematów i wątków,które wystarczy odszukać i uzupełnić.Tak właśnie - uzupełnić o własne wątpliwości czy obserwacje opierając się jednak na wysiłku intelektualnym poprzedników.To ostre teksty,polemizowałem z ich treścią,ale to teksty obowiązkowe dla każdego z nas. Klarowność przekazu, bywa jak widać związana z dbałością o jego formę. Wiem,wiem - to forum hobbystyczne, dajmy spokój,"bez napinki" itd. Ale...to także miejsce gdzie doskonalimy się w argumentacji,dyspucie,słownej szermierce...w co nadal wierzę A jeśli @TOMISIE powstanie wątek o przesadzie w wędkarskich opowieściach, lub ktoś z Was wcześniejszy podobny odszuka to służę ciekawą historyjką o rybich spławach w relacji przyjaciół. Pozdrawiam serdecznie w duchu wzajemnego zrozumieniaPaweł 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam w klubie universal.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Znaczy order Złotej Łopatki jest tu odznaką honorową i powodem do dumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 W przesądy nie wierzę, bo to i zaszłość pierwotnej religijności polan o, której to pisał A.Mickiewicz w jednym ze swoich płodów i niemodna szalenie Wierzę natomiast w "magiczną" siłę sugestii, która to jest dla mnie unaukowionym synonimem przesądów, której to wstydzić się nie muszę a kac moralny tym samym mnie nie dotyka. Jej skutkiem są osoby z, którymi połowię i są osoby z, którymi nie połowię pomimo brak wyrazu z ich strony jakiejkolwiek negatywnej intencji a przynajmniej nie oficjalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Coś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Kto nie ma miedzi ten w domu siedzi Czasami ratunkiem na przebłyszczenie jest blaszka "po przejściach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Wszelakie przesądy olewam,ale nigdy na ryby nie jadę świeżo ogolony..........tak mi jakoś w praktyce wyszło,pewnie to zwykłe zrządzenie losu,nic więcej,ale zawsze świeżo ogolony w moim przypadku oznacza wyjazd "na zero" w zawodniczym języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Weź się "zapuść" i sezon życia masz 100%. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Dagon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 haha,wolę regularnie łowic ryby i regularnie mieć rodzinę......niż tylko regularnie łowić ryby.........golę się raz na tydzień i wszystkim z tym dobrze......takie mam wrażenie..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi