TOMIS1975 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zakonnica albo ksiądz widziany przed wyjściem na rybki.Ojciec kol.mawiał "to już ..ują zlowie".Wzrok teściowej ...(w miejscu kropek wstaw swoja wersję pecha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Kiedyś "wierzyłem", że jak mam ze sobą podbierak to nic nie złowię... dzisiaj nie łowię nic bez względu czy mam podbierak czy nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Też golę się raz na tydzień. A i tak nie biorą Może dlatego, że w tym roku nie byłem na rybach ? Ale w poprzednim byłem i też nie brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi