skalka Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Mam przyjemność otworzyć wątek karasie 2015. W ubiegłym roku ten temat otwierał Piotrek (Zielony) w tym roku otwieram ja w zemście za jaziowy . Choć Piotrek udział w złowieniu tego karasia ma bo wczoraj w tym samym dołku złowił inną rybkę na jiga. Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Przeca Zielony to muszkarz, zabierz mu spinning . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Byl pomysl zeby bialoryb wstawiac w tym watku http://jerkbait.pl/topic/50697-białoryb-2015/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Piotrek S.co Ty zrobiłeś z Piotrka Z. Zielony i białoryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Świat się zmienia więc i ja od czau do czau łowię spinningiem a do tego jakieś dziwaczne gatunki białych ryb. Ten wczorajszy to chyba krąp albo coś podobnego do leszcza. Skalka twierdził, że leszcz to nie jest. Przy okazji gratulacje za spinningowego karasia. Postaram nię nie być dłużny tym bardziej, że świeże karasiowe muszki już przygotowałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Świat się zmienia więc i ja od czau do czau łowię spinningiem a do tego jakieś dziwaczne gatunki białych ryb. Ten wczorajszy to chyba krąp albo coś podobnego do leszcza. Skalka twierdził, że leszcz to nie jest. Przy okazji gratulacje za spinningowego karasia. Postaram nię nie być dłużny tym bardziej, że świeże karasiowe muszki już przygotowałem.Świat zwariował, nawet ryby się p... ą w cud i mulatki wychodzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A ja takiego karasia złowiłem niedawno 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo07 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Piękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A jaka wku.....ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Grumpy karaś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 piękny karaś i do tego nasz rodzimy nie kuzyn z Azij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A ja takiego karasia złowiłem niedawnoP1030246.JPGAle ładny "pospolitus" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Matulu, tak okazałego karasia pospolitego nie złowiłem nawet na spławik/grunt, a co dopiero na spinning Szczere gratulacje VOJT@S i jak najbardziej zasłużone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ładne rybki VOJT@S Jaka przynęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A ja takiego karasia złowiłem niedawnoP1030246.JPGWłaśnie takiego chciałbym złowić. Obojętnie czy muszką czy spinningiem. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ładne rybki VOJT@S Jaka przynęta? podpowiem KEITECH,dzisiaj też się jeden skusił 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Kurde świat staje na głowie. "Białe ryby" staja sie "czarnymi rybami" - drapieznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Pozazdrościłem Skalce styczniowego spinningowego karasia. Mój miał być złowiony na muszkę i jest. Łatwo nie było bo karaś na nimfę w styczniowej rzece to raczej wyjątek. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Zielony 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Musimy się Piotrek przerzucić na karasie ze stojącej wody bo te nasze jakoś mizernie wyglądają przy tych złowionych przez Vojt@sa. Gratki za piękne rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Kurde, aż muszę więcej czasu poświęcić na białoryb na spinning, ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Pozazdrościłem Skalce styczniowego spinningowego karasia. Mój miał być złowiony na muszkę i jest. Łatwo nie było bo karaś na nimfę w styczniowej rzece to raczej wyjątek.super foto i rybka gratki,dzisiaj kolejny mnie ucieszył ale mniejszy Edytowane 19 Stycznia 2015 przez VOJT@S 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dziś trafił się kolejny, uderzył w woblerka nie dał bidny rady zmiana na gumkę i bez problemu. W karasiach 2:1 w meczu z Piotrkiem jak na rzekę ryba wypasiona. Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dobrze, że na brzegu nie żerują bo taki karaś gigant mógłby ofrezować korbkę z kołowrotka Będę się starał podciągnąć wynik muchówką ale o takiego wielkiego karasia będzie trudno.Gratuluję spinningowego karasia olbrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 super karaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ostatni próbowałem łowić jigami pierwsze wyjście, okoń później jakaś ryba uderza ale się spina Piotrek (Zielony) mówił, że widział falkę jak ryba oderwała się od brzegu. Ja jak na spinningistę przystało głuchy i ślepy poczułem wszystko dopiero na kiju. Wczoraj poprawka czarny jig do wody i poszedł. Jedno branie pod nogami i taki oto karaś ukazał się moim oczom nowy gatunek w meczu mucha kontra spin .Pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi