Skocz do zawartości

Karasie 2015

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam przyjemność otworzyć wątek karasie 2015. W ubiegłym roku ten temat otwierał Piotrek (Zielony)  w tym roku otwieram ja w zemście za jaziowy ;)

934d60584dcb2933med.jpg

Choć Piotrek udział w złowieniu tego karasia ma bo wczoraj w tym samym dołku złowił inną rybkę na jiga.

6438bec28975e548med.jpg

Pozdrawiam

• Like 10

Świat się zmienia więc i ja od czau do czau łowię spinningiem a do tego jakieś dziwaczne gatunki białych ryb. Ten wczorajszy to chyba krąp :) albo coś podobnego do leszcza. Skalka twierdził, że leszcz to nie jest. Przy okazji gratulacje za spinningowego karasia. Postaram nię nie być dłużny tym bardziej, że świeże karasiowe muszki już przygotowałem.

• Like 2

Świat się zmienia więc i ja od czau do czau łowię spinningiem a do tego jakieś dziwaczne gatunki białych ryb. Ten wczorajszy to chyba krąp :) albo coś podobnego do leszcza. Skalka twierdził, że leszcz to nie jest. Przy okazji gratulacje za spinningowego karasia. Postaram nię nie być dłużny tym bardziej, że świeże karasiowe muszki już przygotowałem.

Świat zwariował, nawet ryby się p... ą  w  cud i mulatki wychodzą :lol: .

b31f4cc8319f273fmed.jpg

Pozazdrościłem Skalce styczniowego spinningowego karasia. Mój miał być złowiony na muszkę i jest. Łatwo nie było bo karaś na nimfę w styczniowej rzece to raczej wyjątek.

super foto i rybka gratki,dzisiaj kolejny mnie ucieszył ale mniejszypost-53758-0-24471400-1421684812_thumb.jpg

Edytowane przez VOJT@S
  • Like 3

Ostatni próbowałem łowić jigami pierwsze wyjście, okoń później jakaś ryba uderza ale się spina Piotrek (Zielony) mówił, że widział falkę jak ryba oderwała się od brzegu. Ja jak na spinningistę przystało głuchy i ślepy poczułem wszystko dopiero na kiju. Wczoraj poprawka czarny jig do wody i poszedł. Jedno branie pod nogami i taki oto karaś ukazał się moim oczom  ;)  nowy gatunek w meczu mucha kontra spin :).

0cdc5d482baf267fmed.jpg

Pozdrawiam  

• Like 11