Zielony Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Karasie to wdzięczne muchowe rybki, są podatne na różne muchowe eksperymenty. Łowiłem je na klasyczne march brown, brązki, wszelkie złoto-główki, parkinsonki, buzzery, imitacje chlebka, piankowe koniki polne a nawet suche muszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 a micro jigów nie chciał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wątek przygasł a przecież wreszcie nastała pogoda wiosenno karasiowa a nie jakaś zima 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Byłem dzisiaj z przyjacielem na karasiach. On złowił i ja złowiłem Ze szklaną muchówką orvisa w dłoni była naprawdę fajna zabawa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Spiningowa "bestia" Skusił się na mikrojiga. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Spiningowa "bestia" Skusił się na mikrojiga.i to będzie chyba szach-mat na 2015 r. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Kawal karasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Spiningowa "bestia" Skusił się na mikrojiga. Bez zbędnych komentarzy... Temat "karasie 2015" chyba już trzeba zamknąć bo robi się niebezpiecznie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Hehehe, dzieki Panowie Rok jeszcze długi, a więc zapewne jakiś fajny karasek zostanie złowiony przez któregoś z forumowiczów i nam zaprezentowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Karaś pikny Za to jak patrzę na rośliny, to jesteście ze dwa tygodnie do przodu.... Na moich jeziorach, dopiero nieśmiało zielona trzcinka zaczyna wychodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Jestem pod ogromnym wrażeniem ryby Pawlikowskiego. Taki karaś to pewnie pożera nawet małe karpie .Szczerze gratuluję. Nawet nie pytam o rozmiary bo to i tak jakiś nieosiągalny poziom.W moim łowisku nie ma takich karasi ale ostatnio byłem tam z synem i On złowił dwa na nimfkę .Mnie też się jeden trafił Dzień był bardzo przyjemny, taki majowy. Edytowane 5 Maja 2015 przez Zielony 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Mi się trafi od czasu do czasu kilka karasi przy zabawie z wzdręgami, a Ty je łowisz regularnie, a to już sztuka Widzę, że następca rośnie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Wreszcie jakiś karaś rozsądny .. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Też połowiłem dziś karasi, same średniaki ale zabawa fajna. Gratulacje wszystkim wyżej . Zdjęcia 2 karasi, a wielkośc jak od jednej matki... Ps. Próby robienia fotek cyfrowką . I nie ostrzyżony jestem . Edytowane 9 Maja 2015 przez wobler130 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Nie łowi nikt karasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Łowi Zjadł całego mikrojiga. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jętka się skończyła więc nadszedł czas wrócić do prawdziwie wymagających ryb Kolega pokazuje efektowny hol karasia Mnie trafił się całkiem spory karaś choć nie tak wielki jak na fotkach w wątku wyżej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 26 Maja 2015 przez ryba7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dziś z rana karasie współpracowały całkiem dobrze Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No, to zacząłeś swój koncert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 A mi się dziś taki trafił na kuku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Rrthc jak nie na spin, cast czy muchę to słabo z wyborem forum :/No chyba, że kuku to jakaś sztuczna przynęta dla aktywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Właśnie że na spinNa smuzaka Ja tak nazywam mojego ulubionego owada, wygląda jak żółta stonka. Dlatego kuku Edytowane 4 Czerwca 2015 przez rrthc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Miał być koncert, a było życie . Dopiero dziś przed pracą udało się wyskoczyć na karasie, które w dodatku też nie chciały współpracować , każdy ciężko wypracowany. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi