wobler130 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Graty za karasie, ja tu wstawie jeszcze starą fotkę, teraz ich już nie łowię... Edytowane 11 Czerwca 2015 przez wobler130 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Dawno nie uzupełniałem karasiowego wątku więc wstawiam dwie fotki z dzisiejszego poranka. Mój brat Marcin też dał się zarazić łowieniem tych rybek na muszkę . Złowił kilka sporych karasi a ja mu nie byłem dłużny Pozdrawiam Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Zielony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Karaś z Zalewu Zemborzyckiego z ostatniej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Temat spadł na 4 stronę, a przecież teraz najlepsza pora na karasie. Amator jaskółki Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Dzisiaj z moim Marcelem postanowiliśmy przeprowadzić akcję o kryptonimie "Karaś"Całość jednak zakończyła się luzowaniem sylwety To może być wpływ szklanych muchówek :-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Piotrek ja dziś rano też karasiowałem . Pozdrawiam Edytowane 24 Lipca 2015 przez skalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Wisła,Warszawa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Poranny amator woblera Pozdrawiam Serdecznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dzisiaj standardowo brały na gumę Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dziś zakończyłem sezon karasiowy. Sprzęt, wędka perch z FishingArtu, żyłka 0,14, przynęta biały twisterek na haku 8, główka ok. 1g.Kończą się wakacje , a z nimi łowienie karasi następny sezon karasiowy postaram się otworzyć zimą . Łowienie karasi daje dużo frajdy trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam Serdecznie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Piotrek,muchówka w garść i dalej możesz ćwiczyć karasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Od dłuższego czasu wątek karasie milczy. Sam również dawno nie łowiłem tych sympatycznych rybek. Dzisiaj jakby niechcący bo podczas łowienia okoni na muszkę złowiłem sporego karasia. Nostalgiczna jesienna aura i 38cm solidnego karasia sprawiły, że był to bardzo udany dzień. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Piękny karaś,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Piotrze, przepiękny karaś! Napisz na jakie muszki je łowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Łowienie to taka jeziorowa klasyka. Czyli pływająca linka i bardzo długi przypon. Muszki rozmieszczone od siebie na ponad metr.Najczęściej są to imitacje ochotek, kiełży, ośliczek a na okonie także małych rybek. Prowadzenie to bardzo wolne ściąganie w ósemkę z przystankami.W wolnej chwili wstawię kilka fotek muszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Piotrek,czekamy na zdjęcia karasiowych muszek pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Złowienie karasia w grudniu na muszkę jest sporym wyzwaniem.Mój osobisty trener nakazał łowić białe ryby w każdych warunkach więc melduję, że biorą Żeby być w zgodzie z regulaminem to. Karasie złowiłem wędką Orvis Super fine- glass w klasie 4. Linka pływająca. Przypon około 5 metrów a nimfki to imitacje ochotek na haku 14 kiełżowym. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Zielony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Piotrek, a co na to lekarz (od palucha). Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Lekarzowi i kochanej małżonce proszę nic nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wkrótce z pewnością szybko się zagoi ku uciesze małżonki jak mawia przysłowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nie wiem czemu waszą uwagę przykuwa mój złamany palec.Przyglądajcie się baczniej muszkowemu karasiowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mi udało sie w tydzien, na przełomie marca/kwietnia dostać pare ładnych karasi, na zdjęciu 0,800 kg. Przez tydzień miałem przyjemność walczyć z tymi rybami na Brdzie w Bydgoszczy, potem.. niestety zmieniły miejsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Sezon karasiowy zbliża się do końca. Korzystając z braku mrozu postanowiłem sprawdzić czy uda się muszką złowić karasia w grudniu. Myślę, że takie karasie mogą być ciekawą muszkarską alternatywą . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Znalazłem fotkę z lata, to się pochwalę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sezon karasiowy zbliża się do końca. Korzystając z braku mrozu postanowiłem sprawdzić czy uda się muszką złowić karasia w grudniu. Myślę, że takie karasie mogą być ciekawą muszkarską alternatywą . A jaka muszke zebral? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi