Jarrem Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam, znalazłem ostatnimi czasy u siebie taki oto kołowrotek, i chciałbym się dowiedzieć czy jest on cokolwiek wart czy może jest to już złom? Kołowrotek jak na swoje lata jest moim zdaniem w bardzo dobrym stanie.Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc. (nie wiedziałem do którego działu podczepić się z tym pytaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Szału nie ma...Kolekcjonersko mizernie bo i stan bylejaki, i brak na szpuli oryginalnej "trójramiennej gwiazdki", a i opakowanka ni ma, a i na domiar złego, to dość popularne młynki były więc i unikalność niewielka...A użytkowo to też tak z grubsza jak czeski Stabil...Jednym słowem "majątek", to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 "mark of precision" mocne... ciekawe czy za 30 lat obecne twinki, ceratki i inne też będą powodować uśmiech u nowego pokolenia, czy może jak jaguar e-type będą budzić pożądanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Być może będą wzbudzać...Patrząc na geometryczny postęp w jakości nowych młynków, to za 30 lat kołowrotki będą się rozpuszczać w powietrzu od samego patrzenia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Wczoraj serwisowalem daiwe bg60, napatrzeć się nie mogłem, w tym całym wypaczeniu dzisiejszym jakoś mi te stare kołowrotki bardziej oko cieszą jak wynalazki z kosmosu, a za 30 lat kołowrotki będą robione z materiału o nazwie wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) za 30 lat nie bedzie ryb w wodzie bo kusole wszystko widłami wytępią. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Lukasz to sa kolowroty do zadan specjalnych Daiwa bg 90 , tym kolowrotkiem lowie na Fiordzie "takie dziecko Halibuta " 30 -40 kg wylatuje pospiesznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Locotus 85 co do polowow "widlami" to niektorzy wytrawni spiningisci lowia na tzw. "widly" prosze nie obrazac ludzi ;) ;) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Locotus 85 co do polowow "widlami" to niektorzy wytrawni spiningisci lowia na tzw. "widly" prosze nie obrazac ludzi ;) ;) ;) ;) ;) Miałem na myśli takie z drewnianym uchwytem będące na wyposażeniu każdej stodoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Miałem na myśli takie z drewnianym uchwytem będące na wyposażeniu każdej stodoły I wiejskiej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 antryk jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 ojtam ojtam... Ma wartośc sentymentalną taka jak moja stara 7290D którą dostałem kiedyś dawno na początku swojej przygody i łowiłem na nią pierwsze szczupaki.Obdrapana, poobijana, stoi sobie na półce z pamiatkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Lukasz to sa kolowroty do zadan specjalnych Daiwa bg 90 , tym kolowrotkiem lowie na Fiordzie "takie dziecko Halibuta " 30 -40 kg wylatuje pospiesznym I to jest właśnie to.Stara dobra sprawdzona konstrukcja. Ale chyba nie dla wszystkich i nie dla tych tych co szukają masełka i innych podobnych bajerów. Ale to łowi przez wiele lat i zakatować nie idzie.Mam kilka starych i trochę młodszych kołowrotków,ale np. mój syn nie chce na nie patrzeć,woli nowe i h...we. PozdrawiamJózef Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi