Jozi Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Czy ktoś z forum wybiera się na Sinningowe Mistrzostwa PolskiPGNiG 24-27-09-2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sloniu Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ehhh łza się w oku kręci Jakieś 10 - 11 lat temu brałem udział, koszulkę nawet mam . Tak z ciekawości gdzie to będzie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karaś Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 trochę informacji: http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/21232/60/spinningowych _mistrzostw_polski_komunikat_i Ciekawe jak na paprach pójdzie zawodnikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 @Słoniu.Mistrzostwa odbędą się w m. Rajskie.Cofka Sanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Kurcze, nawet nie wiedziałem, że patronatem jest moja firma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 23 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 @Ginel.Skłdaj drużynę Mistrzostwa są co roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 @Ginel.Skłdaj drużynę Mistrzostwa są co roku!!!Powiedział tegoroczny zwicięzca mistrzostw. Gratuluję serdecznie 1 miejsca, na pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dzięki Waldku!!Jakoś tak się stało, że udało się odnieść zwycięstwo.Nie było łatwo bo sektor A był sektorem śmierci.Podwójna korona bo indywidualnie i drużynowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 A to się ukrywa, cichutko siedzi pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 @Remku.Udało się.Zawsze mówię 60% szczęście, reszta to umiejętności.Był taki sektor śmierci że na 26 chłopa w sektorze 4 łowiło po okonku 18-22cm.Tam najleplsi polegli.Zwycięstwo dał mi pierwszy w życiu złowiony 50cm bolek na banjo 4cm i główkę 3g to jest fart.Jest sukces być naj;epszy na 73 chłopa mających pojęcie o łowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sloniu Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 w której części cofki był sektor 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Sektor A poniżej mostu w Rajskiem do jałowców, B-od jałowców do szeryfa, c- od szeryfa do zatoczki po lewej stronie.Nie było aż do bramy Chrewtu tylko bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Gratki wielkie! Szkoda, że nasi na MŚ tym razem nie na pudle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 No ale wasi z Wrocławia na tych mistrzostwach dali w d.pę równo.Zachowali się jak zwykłe buraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 wow nie wiem o czym piszesz, bo tam nie byłem. Piszesz o Mistrzostwach Świata? Co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Piszę o zawodach PGNiG.Goście z Wrocławia dali w palnik a potem zachowywali się jak ostatnie buraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 aaaa to nie wiem. Pisałem o NASZYCH na MŚ w Andorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skius Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Mistrzostwa nafciarzy w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jozi
Czy ktoś z forum wybiera się na Sinningowe Mistrzostwa Polski
PGNiG 24-27-09-2009r.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi