Locutus85 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Czy macal juz ktoś nowe kije GAMAKATSU AKILAS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 To chyba o nich mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tak o tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 No to wracając do tematu miałem okazje mieć go w rękach, bardzo szybki kij o pół parabolicznym ugięciu. Nawet całkiem czuła. Myśle że fajna opcja pod sandała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 a jak cenowo ?sa gdzieś jakies konkretne informacje jak to pozbrojone w jakie przelotki itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) http://www.expertfloat.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3824&category_id=217&option=com_virtuemart&Itemid=24 na www.tamaj.pl sa chyba najtaniej Edytowane 3 Marca 2015 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Czy macal juz ktoś nowe kije GAMAKATSU AKILAS ?A czy ktos tymi wedkami lowil? Realny CW itd itd Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Przerzucilem forum ale znalazlem tylko kilka wzmianek na temat wedek produkowanych przez Gamakatsu. Do tego sa to raczej opinie-domysly a nie rzetelna wiedza pochodzaca ze spedzenia chociazby kilku dni nad woda z takim kijem. Patrzac na zastosowane komponenty oraz wykonanie wedki wygladaja calkiem calkiem. Na ta chwile najbardziej interesuj mnie seria Akilas a zwlaszcza wersja travel. Jesli ktos moglby sie podzielic wiedza na temat CW, ugiecia, zastosowania tych wedzisk itd to bylbym bardzo wdzieczny. http://www.spro.nl/EN_GB/category/hengels/roofvis/gamakatsu-akilas/ Edytowane 19 Czerwca 2017 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Napisz do makamby, kiedyś miał/ nadal ma Zexxera, to inna seria, ale będziesz miał informacje z pierwszej ręki Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Z tego co widziałem to kol. TAPS chyba może pomóc bo łowił takim kijem jeśli dobrze widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Juz jest watek o tych wedkach http://jerkbait.pl/topic/51529-nowosc-od-gamakatsu-na-2015r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 No ale co w tym watku jest? Juz jest watek o tych wedkach http://jerkbait.pl/topic/51529-nowosc-od-gamakatsu-na-2015r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 No nic, ale nie ma potrzeby zakladac nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Hmmm Zwiodl mnie "zawezony" charakter tytulu tegoz watku i moze nie rozszyfrowalem prawdziwych intencji zalozyciela. Jak moderator chce polaczyc, wymieszac, uzupalnic, dokleic to nie mam nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Połączyłem tematy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Witam, od jakiegoś czasu rozmyślam na temat nowej wędki na sezon sandaczowy, czasu jeszcze trochę jest ale chciałbym już sprzęcik skompletować. Kij ma być dalekiego zasięgu, służyć do łowienia z brzegu na dużych odległościach - głównie koguty 18, 23 max 26 gam i gumy w podobnej gramaturze. Zainteresowała mnie ta wędka Gamakatsu Akilas 90mh 2.70 5-30g, czy ktoś z kolegów miał z nią styczność i może coś powiedzieć. Jakie przynęty obsługuje czy akcja to rzeczywiście x-fast ? Jak z przekazywaniem brań do ręki ? Szukam ciętego szybkiego kija z dość długim dolnikiem. Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Krótsza wersja do 30g jest faktycznie x fastem, ale ładnie pracuje pod rybą. Rzuci ok 40-45g masy lacznej. Ale nie każde gamakatsu jest opisane tak ze spokojnie można je przeciazac względem cw. Czuły z pewnością jest, choć to pojecie subiektywne. Ciety szybki na pewno, moze odpowiadac potrzebom.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piokop7254 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jest super długo szukałem miał być Westin W3 i cieszę się że to nie kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tunczyk1 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Mam akilasa 2.7 5 do30 cały tamten sezon kosa lekki wytrzymały w granicach cw nie przeciążałem bo po co plećka wft 0.08 shimano stradic ci4 zestaw marzeń na Odrę we Wrocku długie wyprawy nie męczy ryby nie spadają łowię z wysokich nabrzeży i wyciągam ryby z wys 3m daje rade bez podbieraka trochę go meczyłem rybki 60 80 wyciągnął z 80 szt i działa jak nowy polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jakie dokładnie przelotki ma Akilas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Skorzystamy z istniejącego wątku i zapytam czy ktoś może korzysta z wędki Gamakatsu Areatry, do 10 albo 14 gram ?Zastanawiam się nad nią pod pstragi, ale nie wiem czy nie jest za miękka.Dajcie znać jak to wygląda z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 https://youtu.be/pZG_6-quYsM?si=lORMY7s6SEd7FV9V 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Czy ktoś zauważył z użytkowników AJ Master takie coś? Na dolniku mniej więcej 8cm od przelotki startowej powyżej i poniżej wyszło mi podczas łowienia taka spirala. Wygląda jakby rysy od nożyka do tapet ale ewidentnie układa się w spiralę jakby mata węglowa. Jak wędka przyszła ze sklepu to nie było tego. Dopiero podczas łowienia zaczęło to wychodzić.Odesłałem na sklep i napisali że będą wysyłać do DE na serwis żeby tam coś stwierdzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi