Wormson Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Poproszę o opinie jesli ktos uzytkuja taka odziez i jaies namiary na sklepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 super jakość, super wykonanie, polski produkt, jakościowo nie ustępuje dużo większym firmom jak np. graff. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 www.google.pl - wpisz: "ropiks sklep", no wiesz google to taka wyszukiwarka... . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 http://jerkbait.pl/topic/49754-kupi%C4%99-kamizelke-do-spiningu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 http://fishing-test.pl/odzie-i-obuwie-wdkarskie/19-odzie-i-obuwie/420-kamizelka-muchowa-ropikshttp://fishing-test.pl/odzie-i-obuwie-wdkarskie/45-nagrody-redakcji-odziez-i-obuwie/489-kamizelka-spinningowa-ropiks-004-0http://fishing-test.pl/odzie-i-obuwie-wdkarskie/19-odzie-i-obuwie/575-kamizelka-spinningowo-muchowa-ropiks-001-s może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 http://www.szczupak.pl/odziez-wedkarska-kamizelki-c83.html a tu można zamawiać albo bezpośrednio u producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tak się składa, że zarówno Ropiks jak i Graff są z Wałcza Używam kamizelki Ropiksa już 3 sezon i jestem z niej bardzo zadowolony. Za swoja cenę jest naprawdę bardzo solidna i dobrze wykonana. Jestem przekonany, że będziesz zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 super jakość, super wykonanie, polski produkt, jakościowo nie ustępuje dużo większym firmom jak np. graff. pozdrawiam+ http://fishing-test.pl/odzie-i-obuwie-wdkarskie/19-odzie-i-obuwie/420-kamizelka-muchowa-ropikshttp://fishing-test.pl/odzie-i-obuwie-wdkarskie/45-nagrody-redakcji-odziez-i-obuwie/489-kamizelka-spinningowa-ropiks-004-0http://fishing-test.pl/odzie-i-obuwie-wdkarskie/19-odzie-i-obuwie/575-kamizelka-spinningowo-muchowa-ropiks-001-s = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) + = Mam, używam, polecam. Ty nie masz, nie widziałeś a chcesz za wszelką cenę zabłysnąć i się udzielić. Nie hejtuj, dorośnij Edytowane 18 Stycznia 2015 przez tier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Mam, używam, polecam. Ty nie masz, nie widziałeś a chcesz za wszelką cenę zabłysnąć i się udzielić. Nie hejtuj, dorośnijPodsumuje podobnie jak poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wormson Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Dziekuje za odpowiedzi !!! Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Wormson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Kilka lat temu (6-7) gdzieś nad Bugiem złapała mnie burza i spieprzałem do auta ile sił w nogach. Poślizgnąłem się na błocie na skarpie, przywaliłem w pień jakiegoś drzewa, zawadziłem o jakąś ułamaną gałąź i się wykopyrtłem . Ułamana gałąź wlazła gdzieś pod pachę kamizelki tak że kamizelka jednej z firm wędkarskich został rozerwana i to bardzo paskudnie . Wróciłem do domu, kamizelka nie nadawała się do naprawy bo i kieszeń była wyrwana to poszła do zsypu. 2 czy 3 tygodnie później wybieram się na ryby i ..... nie mam kamizelki . Do wędkarskiego nie pojadę, przez internet nie zamówię (piątek wieczór a jadę sobota rano) więc po drodze na targu chyba w Łochowie czy Małkini (nie pamiętam) kupuję za 40plz kamizelką wędkarską "made in china".I pytanie:Jak jest różnica między kamizelką "made in china" a kamizelką Ropix , Shimano czy Graff? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Uzywa ktos modelu 007? Jest mozliwosc zeby telefon albo kluczyki wypadly z gornej kieszeni? Kusi mnie ten model, ale martwia rzepy. I jeszcze xl jest duza? Mam 120 w klacie i nie wiem czy l czy xl Licze na wasza pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Uzywa ktos modelu 007? Jest mozliwosc zeby telefon albo kluczyki wypadly z gornej kieszeni? Kusi mnie ten model, ale martwia rzepy. I jeszcze xl jest duza? Mam 120 w klacie i nie wiem czy l czy xl Licze na wasza pomocCo prawda mam 004-0 (chyba ta) ale jesteś w stanie uzgodnić wygląd, dodatkowe kieszenie, dodatkowe zapinania itd. Przy okazji wziąłem chrześniakowi dziecięcą, miała wyglądać podobnie jak moja i młody nad wodą wygląda jak wujek Jak skontaktujesz się z właścicielem, on sam uszykuje Ci to czego oczekujesz i pod Twoje wymiary. Pierwsze pytanie jakie Ci zada krawiec, będzie o obwód klatki piersiowej; ja dodatkowo prosiłem o uwzględnienie ubierania na gruby polar. Edytowane 19 Lutego 2015 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Mam od 1,5 roku model 004-0 I jestem zadowolony. Zapłaciłem około 150 zł z wysyłką. Przy zamówieniu podałem dokładne wymiary i po tygodniu dostałem paczkę. Nie wiem ile sezonów wytrzyma ale jak dotychczas to sprawuje się idealnie. Bardzo wysoka jakość materiałów - solidne kieszenie, suwaki i rzepy. Nigdy jeszcze niczego nie zgubiłem pomimo otwartych kieszeni. Polecam, tym bardziej że to Polska firma. Jak ktoś będzie bardzo chciał mogę zrobić fotkę i wysłać na mail. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Znam właściciela firmy, bywam w Czechyniu dość często. Jak macie jakiekolwiek konkretne pytania piszcie postaram się odpowiedzieć. Z tego co wiem jest możliwość wykonania kamizelki na indywidualne zamówienie według pomysłu klienta i oczywiście rozmiaru. To istotne w przypadku zwłaszcza szczupłych inaczej, do których się również zaliczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Trzeci sezon łowię na krótki model 004 no i jestem bardzo zadowolony, jakość wykonania, rozmieszczenie i wielkość kieszeni moim przypadku pstrągowania sprawdzają się idealnie, materiał dosyć wytrzymały szczególnie w starciu z krzakami, biorąc pod uwagę cenę to uważam że bardzo udana kamizelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ja tez Uzywalrm ropiksa do tej pory tylko po siedmiu latach lazenia po rozmaitych ciekach rzucił się na nią cień czasu. Jednak chodzi mi o te zapiecia rzepkwe Czy bez obaw mozna schowac tam telefon i np kluczyki od auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Może ktoś używa modelu DRAWA ? Interesuje mnie jaki jest komfort łowienia latem - przy wyższych temperaturach i jak kamizelka znosi pranie ? Ktoś pytał jaka jest różnica pomiędzy produktem zrobionym przez małe, żółte rączki, a takim jak ten z Ropiksu. Odpowiem tak, dokładnie rok temu kupiłem kamizelkę Jaxon, jej cena była zbliżona do topowych produktów Ropix, po tym czasie materiał wyblakł, szwy się rozłażą, zamki nie trzymają ... Jedynym trwałym elementem jest logo producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Może ktoś używa modelu DRAWA ? Interesuje mnie jaki jest komfort łowienia latem - przy wyższych temperaturach i jak kamizelka znosi pranie ? Ktoś pytał jaka jest różnica pomiędzy produktem zrobionym przez małe, żółte rączki, a takim jak ten z Ropiksu. Odpowiem tak, dokładnie rok temu kupiłem kamizelkę Jaxon, jej cena była zbliżona do topowych produktów Ropix, po tym czasie materiał wyblakł, szwy się rozłażą, zamki nie trzymają ... Jedynym trwałym elementem jest logo producenta Mam Drawę od marca. Nie jest to model typowo letni i materiał jest raczej nie przewiewny. Ja mam duży rozmiar (kupiony z zapasem na zimowe trociowanie) to jest spory przewiew. Dzięki miękkiej wyściółce na barkach napakowanie jej szpejem nie powoduje uciskania. Kamizelka przemyślana i wykonana nienagannie - mój dziadek emerytowany krawiec potwierdził solidność szwów i materiału. Moczyłem ją w morzu, cioram po pstrągowych krzakach i prałem kilkakrotnie - nie ma śladu. Generalnie polecam - warto dać zarobić polskiemu rzemieślnikowi. Znaczki Simmsa czy innego Greysa mnie nie jarają... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Odkopię trochę temat. Czy ktoś z Was może jest użytkownikiem tej kurtki Ropkisa? Wygląda całkiem fajnie.... może ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Ja też odkopię. Strona nie istnieje. Znaczy strona ropiks. Błąd przeglądarki czy coś się dzieje? Już pudełka pod Drawę zamówiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Może zmieniają serwer, może platformę sklepową... Na FB cały czas działają. Spytaj tam co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek_D Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Potrzebuje ktoś nr telefonu do Janka? Prześlę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 A tam. Na fb też cisza. Ja poproszę ten nr. do Pana Janka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi