rekin175 Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Witam , przeszukałem Internet i znajduję tylko szczątkowe oferty firmy Ropiks , wiecie gdzie znajdę pełną ofertę tej firmy , kamizelki poszukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Witam , przeszukałem Internet i znajduję tylko szczątkowe oferty firmy Ropiks , wiecie gdzie znajdę pełną ofertę tej firmy , kamizelki poszukuję. Jedynie numer 604 968 177 jest na fb. Może jeszcze aktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 W tym roku kupowałem kamizelkę. Kontakt telefoniczny a następnie przez messengera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 też kupowałem w wakacje. Wrzuca co jakiś czas na fb zdjęcia kamizelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi