regnow Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam wszystkich,Chciałbym w tym roku rozpocząć przygodę z łowieniem szczupłego na muchę.Kupiłem już wędzisko Vision Nite Catapult SW 9 #8/9 i poszukuję do niej jakiegoś młynka i linki, mógłby ktoś coś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Vision Nite 7-9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 http://www.ebay.com/itm/HARDY-ZANE-TITANIUM-FLY-FISHING-SALMON-REEL-BRAND-NEW-LIMITED-EDITION-of-50-/321634860785?pt=UK_BOI_Packing_Postal_Supplies_Labels_LE&hash=item4ae2ee7ef1A linkę już Panu dobiorą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich,Chciałbym w tym roku rozpocząć przygodę z łowieniem szczupłego na muchę.Kupiłem już wędzisko Vision Nite Catapult SW 9 #8/9 i poszukuję do niej jakiegoś młynka i linki, mógłby ktoś coś polecić.. Nie wiem ile masz do wydania na ten kołowrotek, ale warto też mieć na uwadze Orvisa Hydrosa IV. Mam taki do "szczupako - muchowania" tyle, że model V, bo kija mam #10. To bardzo dobry kołowrotek z doskonałym hamulcem. Bardzo wysoko w ubiegłorocznym rankingu Yellowstone obejmującym młynki w #8, a więc dokładnie model VI. Jedyna drobna uwaga krytyczna co do mojego modelu dotyczy dość ciężkawej pracy pokrętła regulacji hamulca, ale to w sumie detal, do którego spokojnie można przywyknąć. Jeśli masz kupę kasy to bierz tego limitowanego Hardego co Tomek wrzucił.... . Edytowane 18 Stycznia 2015 przez robert.bednarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi