sebson Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jak w temacie,najlepioej żeby to nie był malutki sandaczyk a ciut odrośniętyZbiornik w Kielcach więc najchętniej jak najbliżej.Każde info mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Postaram się dowiedzieć jutro gdzie kupują ode mnie chłopaki ryby. Jak będę wiedział zadzwonię do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Gospodarstwo rybackie ŻURAWIA. Tam sporo sandacza mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Tak jak pisałem w sms Ruda Meleniecka koło Końskich tą poleca znajomy ichtiolog a chłopaki ode mnie kupują ryby tutaj: Wojciech Sędek gospodarstwo rybackie Biała Nida; Karcznice 11 tel: 608583514 Pozdr. EDIT: Podobno jeszcze u nas na Słowiku ktoś handluje ale nie wiem dokładnie gdzie i Śladków. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi