biosteron Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Rozmowa dotyczy plecionek i żyłek ( wady i zalety ): KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Jutro czyli w sobote polskiego czasu 13.10 bedzie Jacek i Tadek omawial ostatnie zawody na Delavan Lake , zblizajace sie na Lake Thompson , klaruje sie tez sytuacja z przyjazdem polskiej ekipy na Mistrzoswa Swiata do Rhinelander w marcu . Zapraszam do sluchania w internecie www.polskieradiochicago1030.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Przyjaciele audycja dzisiejsza byla wyjatkowo ciekawa . Tadek i Jacek zaprosili gosci Witolda Kowalczyka i Kube Kowalczyka z Relaxa . Bylo wiec o podlodowych mistrzostwach , Nowosciach Relaxa , duzo porownan wedkarza polskiego z amerykanskim , Gosciem ktory laczyl sie telefonicznie byl Greg Wilczynski . Wiem ze pozno o audycji zawiadomilem i zastanawiam sie czy ktos to nagral ? ...szkoda by bylo stracic ten material -wywiad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 No właśnie nagrał ktoś, bo ja nie zdążyłem na odsłuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Szkoda Jurku, że nie dałeś wcześniej znać to by się nagrało. A tak przegapiłem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Próbowałem nagrać,lecz Radio nie idzie odbierać w programie winamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Problem zawsze polega na tym ze to sie klaruje na ostatnia chwile ...wina jest wiec po naszej stronie Dziekuje chlopaki za checi , doceniam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jutro czyli w sobote o 6.10 rano u nas a u Was o 13.10 odbedzie sie audycja wedkarska Zewu Natury . Bedzie Tadek jako gospodarz i Jacek oraz Witold Kowalczyk z Relaxa . Zapraszamy do sluchania i ...moze tos by nagral zeby mozna bylo posluchac na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Czy może ktoś nagrał? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
biosteron
Rozmowa dotyczy plecionek i żyłek ( wady i zalety ): KLIKNIJ
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi