Grzesiek12 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Chce zdjąć rękojeść z wedki ale jej nie niszczyć ponieważ bardzo podoba mi się wygląd korka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Raczej bez zniszczenia nie da sie tego zrobić. Mozesz próbować ukręcic lekko korek a nóż widelec producent pożałował kleju ;-) Edytowane 18 Stycznia 2015 przez pietrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Wszystko jest uzależnione od sposobu montażu ,a najbardziej rodzaju użytego kleju. Można to próbować delikatnie podgrzać za pomocą elektrycznej opalarki, lecz nie bardzo to widzę aby udało się zdjąć w całości i bez uszkodzenia korka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dać na tokarkę. Jak tokarz nie ogarnia to go zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jeżeli nie zależy Ci na blanku to utnij go przy korku i wytocz z wewnatrz to co jest tam zbędne. Robiłem tak i da sie to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jak nowy blank będzie miał mniejszą średnicę, to nic nie musisz ściągać, ani rozwiercać. Tniesz blank na równo z foregripem, tył rozwiercasz, albo odcinasz (samą zaślepkę) i nowy blank aplikujesz od d..y strony. Już robiłem coś podobnego i spisuje się elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek12 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dzięki za podpowiedz ale nie do końca oto chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Więc co dokładnie chcesz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek12 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Chcę ją usunąć i nie zniszczyć blanku ani rekojesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Chcę ją usunąć i nie zniszczyć blanku ani rekojesci Nikle szanse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Szczerze to powodzenia. Jak jest dobrze wklejona nie ma szans. Jak są wynalazki typu sznurek czy tektura jako arbor to się da. Croixy były klejone na kleju wyciskanym z pistoletu i o ile był duży zapas między średnica korka/ uchwytu a blankiem można pokusić się o odzysk. A co to za kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek12 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jakiś stary węglowy spinning ale jest naprawdę dobrze wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 W jakim celu chcesz ściągać bez zniszczenia tak z ciekawości zapytam ?? Co masz zamiar osiągnąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jeżeli chcesz odnowić to zakładasz nowe komponenty. Ewentualnie szpachlowanie . Jak chcesz wymienić uchwyt to podobnie. Chyba ze chcesz ściągnąć tak Sobie z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek12 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Chcę ją przełożyć na Nowy blank .A stary blank ma taką za******Ą akcję i nie chcę godz niszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Moim zdaniem plan do d**y. a do tego blanku co będziesz zakładał ?? Co to za specjalna wędka -rękojeść ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie kombinuj, jak masz jakikolwiek sentyment do starego kija to go zostaw i nie próbuj nic przekładać.Do nowego blanku kup nowy korek na rynku jest z czego wybierać.Z pozdrowieniami,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek12 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Chyba macie rację zastanowię stary kij w spokoju trochę godz odnowie i będzie git 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Chcę ją przełożyć na Nowy blank .A stary blank ma taką za******Ą akcję i nie chcę godz niszczyćSkoro ci się podoba to zostaw rękojeść i zbuduj nową wędkę kopiując rękojeść , przecież to bardzo prosty zabieg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Chyba macie rację zastanowię stary kij w spokoju trochę godz odnowie i będzie gitCzasem sami szukamy sobie biedy .Znam to, to zimowa nuda .Jak nie mam kołowrotków do roboty zastanawiam się nad szydełkowaniem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Tak spytam z ciekawości, co to za kijek ? Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siergiej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Nikle szansewiem,że ty akurat mało do powiedzenia masz ,więc nie próbuj nabijać postów sobie skoro gówno wiesz Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Siergiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siergiej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Szczerze to powodzenia. Jak jest dobrze wklejona nie ma szans. Jak są wynalazki typu sznurek czy tektura jako arbor to się da. Croixy były klejone na kleju wyciskanym z pistoletu i o ile był duży zapas między średnica korka/ uchwytu a blankiem można pokusić się o odzysk. A co to za kij?Nastrępny gówno mądry haha Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Siergiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siergiej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jeżeli chcesz odnowić to zakładasz nowe komponenty. Ewentualnie szpachlowanie . Jak chcesz wymienić uchwyt to podobnie. Chyba ze chcesz ściągnąć tak Sobie z nudów.On nie chce żeby tak beznadziejnie to wyglądało jak twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siergiej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Chce zdjąć rękojeść z wedki ale jej nie niszczyć ponieważ bardzo podoba mi się wygląd korkaJedyne wyjście to tak jak kolega@Pietrus polecił,nagrzej wodę i lekko rozmocz a potem próbój ukręcić-too chyba jedyna prawidłowa opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi