Czytam sobie ostatnio dosyć aktywnie moje ulubione forum wędkarskie.
Dlaczego ulubione?
Takie sobie pytanie zadałem.
I postanowiłem wypunktować plusy i minusy tego forum. Oczywiście baaardzo subiektywnie.
Ale myślę, że warto to zrobić - zachęcam wszystkich.
+sy:
1. Inaczej myślę o fotografii wędkarskiej.
2. Uwierzyłem, że zbudowanie wędki w pracowni rodbuilderskiej NIE JEST, lub nie zawsze jest wyrazem szpanu i ekonomicznej głupoty - każdy kij w 21 wieku jest SUPER w porównaniu do tego czym żeśmy łowili.
3. Wziąłem do ręki wędkę z multikiem. Więcej! Połowiłem bite 3 dni i nie jesteśmy już wrogami (ja i multik).
4. Od 2 tygodni szykuję się na głowacicę.
5. C&R o którym piszą nasi młodsi koledzy pozwala wierzyć, że za jedno tylko pokolenie nad wodą będą tylko etyczni wędkarze. Marzę o tym.
6. i zarazem 1. - REMEK i administracja. Kawał dobrej, forumowej roboty. Do zobaczenia w realu.
-sy:
1. Minusy forum? Jak mi się coś nie podoba, to ignoruję.
2. Cholerna gadżetowość wędkarstwa: co mam zrobić? mój multiczuńcio się zarysował poniżej punktu G
Pytanie
LASSOjbait
Czytam sobie ostatnio dosyć aktywnie moje ulubione forum wędkarskie.
Dlaczego ulubione?
Takie sobie pytanie zadałem.
I postanowiłem wypunktować plusy i minusy tego forum. Oczywiście baaardzo subiektywnie.
Ale myślę, że warto to zrobić - zachęcam wszystkich.
+sy:
1. Inaczej myślę o fotografii wędkarskiej.
2. Uwierzyłem, że zbudowanie wędki w pracowni rodbuilderskiej NIE JEST, lub nie zawsze jest wyrazem szpanu i ekonomicznej głupoty - każdy kij w 21 wieku jest SUPER w porównaniu do tego czym żeśmy łowili.
3. Wziąłem do ręki wędkę z multikiem. Więcej! Połowiłem bite 3 dni i nie jesteśmy już wrogami (ja i multik).
4. Od 2 tygodni szykuję się na głowacicę.
5. C&R o którym piszą nasi młodsi koledzy pozwala wierzyć, że za jedno tylko pokolenie nad wodą będą tylko etyczni wędkarze. Marzę o tym.
6. i zarazem 1. - REMEK i administracja. Kawał dobrej, forumowej roboty. Do zobaczenia w realu.
-sy:
1. Minusy forum? Jak mi się coś nie podoba, to ignoruję.
2. Cholerna gadżetowość wędkarstwa: co mam zrobić? mój multiczuńcio się zarysował poniżej punktu G
Pozdrawiam i już żałuję, że to napisałem
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi