cortez Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 kołowrotek spiningowy Abu Cardinal 854 ,prosze o opinie na temat tej maszynki i czy ktoś posiada go w swojej kolekcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 mialem kiedys dwie sztuki ponad 20 lat temu z tego co pamietam to 853 byl zdecydowanie lepszy sprzedalem i kupilem d.a.m nie wiem do czego chcesz to uzywac w dzisiejszych czasach to do dogabloty a nie meczyc sie nad woda moze na jakis grunt to by sie nadawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 kołowrotek spiningowy Abu Cardinal 854 ,prosze o opinie na temat tej maszynki i czy ktoś posiada go w swojej kolekcji....Kiedyś jak zbierałem kołowrotki miałem ten model Abu. To trwały, solidny kołowrotek. Jak większość starych Abu. Na pewno nie to samo co Zebco Cardinal które chodzą jak zegarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi