adasio Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Rozglądałem się ostatnio za dużymi wirówami (nr 7) i jedyne co znalazłem to mepps aglia, którego zresztą prawie nigdzie nie można kupić, czy są jacyś inni producenci robiący blachy w takich rozmiarach ?? Czy można gdzieś takowe kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Z USA można ściągnąć blaszki dedykowane na muskie. Wybór jest duży, chociaż nigdy jakoś szczególnie się nie rozglądałem. Wpisz w ebayu 'musky lure'.Jest sens, bo przesyłki małych przedmiotów to zwykle 5-15$ i w ciągu tygodnia masz towar w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Mam w domu kilka takich właśnie na Muskie, największa ma skrzydełko 63mm x 38mm. Długośc całkowita dochodzi do 20cm, ogromne chwosty z marabuta lub bucktaila, konkretne kotwiczki, drut i kółka, solidna robota na duuże ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 http://www.taimentackle.com/mt/index.php?cPath=367_413na samym dole Ogólnie polecam ten sklep. Przynęty nieco egzotyczne jak na polskie warunki ale konkurencyjne ceny (choć przyznaję, nie tych blach) i ciekawy wybór woblerów. Tu nieco taniej: http://www.allegro.pl/listing/search.php?category=17835& sg=0&string=musky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Jeśli namierzysz źródło tych meppsów siódemek, to daj cynk. Dzwoń, obudź w nocy, wyślij priv -cokolwiek Albo lepiej kup kilka górką, a ja odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 http://shop.lundgrensfiske.com/group.asp?group=48 pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Adasiu, ukręciłem kilka takich blaszek o jakich piszesz, zostało trochę komponentów jeszcze. Jak masz dobry drut (0.8-1.0mm) to możemy pogadać o dokręceniu kilku sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Adasiu, ukręciłem kilka takich blaszek o jakich piszesz, zostało trochę komponentów jeszcze. Jak masz dobry drut (0.8-1.0mm) to możemy pogadać o dokręceniu kilku sztuk Na pewno się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi