Skocz do zawartości
  • 0

Brak pl menu w LOWRANCE ELITE 5HDI Z Gps

jogirobert

Pytanie

Witam kolegów czy ktoś z forum mógłby pomóc, w gdzie mógłbym wgrać pl menu ,dostałem nowiutkie echo  od kuzynki z kanady Lowrance Elite 5 Hdi z Gps.

Niestety po podłaczeniu zestawu że niema języka pl i jak z tym gps bo niewykrywał mi satelit  czy potrzebuję antenę do tego.

A i jeszcze jedno po wpisaniu nr produktu powinno być 30 języków a jest tylko 14.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam

Język Polski Echosonda, do zrobienia w kązdej echosondzie Lowrance, Huminnbird, Simrad, są ukryte, nie da sie z jednej echosondy przegrać do drugiej jak było wspomniane w poście wyżej, to jest zmian oprogramowania, Lowrance Simrad zdalnie na podstawie kodu odblokowania jezyka, Huminnbird tylko fizycznie podłączenie do komputera, robię to od lat, kak kolejny post wcześniej po aktualizacji nie traci się języka chyba że ktoś to robił nieprofesjonalnie tzn. Lowrance, SIMRAD tz. kody tymczasowe wtedy tak były takie oferty w internecie tansze niż moj, ale skutki są opłakane po 6 miesiącach znika język polski i już nie ma opcji zmiany. Jak ktoś potrzebuje pomocy w języku polskim w echosondzie proszę pisać.

Piotr

• 0

Czy ktoś jest obeznany w temacie LOWRANCE Elite-4 Chirp. Chodzi o zgranie oprogramowania z jednej i przerzucenie do drugiej. Czy jest taka możliwość ? Mam w jednej opcje języka polskiego i chciałbym aby druga również go posiadała. Czy to możliwe do wykonania? Echo posiada wejście na kartę micro SD

Można zgrać w ten sposób, że wylutowanie układu flesh SMD 48 nóżek, zgranie programatorem za parę tysięcy, zakupienie czystego układu wgranie softu na nowy układ, wlutowanie 48 nóżek do sondy, nr. seryjny już będzie z dawcy i czas pracy, już to kiedyś robiłem, ja  znalazłem sposobu na dodanie j.polskiego komputerem lata doświadczenia, w każdej echosondzie są wszystkie 17 języków ale są ukryte na rynki np. USA. jak potrzeba pomocy proszę pisać a lepiej dzwonić.