Kikuś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Bardzo wszystkim dziękuję. A moż ktoś jeszcze odnośnie samej techniki prowadzenia Busterów 15 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikuś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 No nikt nic? Nie wierzę. Tyle wiedzy i doświadczenia widzę na forum. Potrzebuję paru słów na temat właściwych dla tej przynęty ruchów wędziskiem, ich tempa i siły. No proszę ludziki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Tego się nie da wytłumaczyć, Szarp raz szybciej raz wolniej. Rób przerwy i konfrontuj to z braniami. Notuj w pamięci. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) No nikt nic? Nie wierzę. Tyle wiedzy i doświadczenia widzę na forum. Potrzebuję paru słów na temat właściwych dla tej przynęty ruchów wędziskiem, ich tempa i siły. No proszę ludziki....Mi sie sprawdzaja dluzsze wolniejsze rytmiczne pociagniecia i co jakis czas przerwa ale jak godski pisal kombinuj i zapamietuj. Edytowane 4 Lipca 2019 przez Luckyguliver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikuś Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Dzięki. Do roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Tu masz trochę podpowiedzi od Stefana:https://youtu.be/Q41gSou_MkA oraz inne inspiracje:https://youtu.be/onhWTJkT7AY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Jak Tadek zabierze mnie wreszcie na Rugię to mu wszystko wyjaśnię i pokażę w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 jak na razie to ten rok jest chory wyjazd na 3 dni - 2 dni interesów i dzień łapania -- ale powoli sie klaruje , ja cały czas Robciu pamiętam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Mam nadzieję, że życzenia na 44 odebrałeś na telefonie?Jak nie to jeszcze raz najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Czy widział ktoś kiedyś taki kolor czy to już archiwum X ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Które kolory są must have? Mam C384F i C029F, obydwa bardzo się sprawdzają ale chcę dokupić jeszcze jedną sztukę. Tanie nie są, więc zależałoby mi na jakimś sprawdzonym i uniwersalnym. Edytowane 1 Czerwca 2021 przez Grzegorz B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 c041f, c606, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Co oznaczają litery na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Godski, dziękuję za namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Trochę czasu mineło od ostatniego wpisu, które te bustery polecacie na start ?Bo nie mam żadnego, zaopatrzyłem sie przez zimę mocno w Salmo, a tu czytam, że buster na topie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Pytasz o modele czy o kolory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 O jedno i drugie właściwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Buster Jerk 15 cm shallow runner (64.5 gr). Kolory z tych powyżej C202F, C041F, C038F. Kup sobie jednego, najlepiej używkę albo jakąs okazję na wyprzedaży, połowisz zobaczysz czy Ci podejdzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 A ja z kolei urwałem swojego ulubionego Buster Jerk w kolorze A70-613-SBO. Z jednej strony złoty, a z drugiej srebrny. Może macie jakiś namiar gdzie go zdobyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi