meme174 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Hmm pora kupic coś nowego i chodzi za mna ten multik - w necie informacji jak na lekarstwo - troche poczytalem ale co innego relacja forumowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 mialem okazje nim lowic, nawet na dwoch roznych wedkach ... jaki masz plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Kijek 1/4 - 3/4 oz 6 - 16 lb regular ( EG temujin crossfire the steed ) czyli wielki uniwersał, choć zależy mi aby było można zejsc z przyneta do wobka 6 gram Edytowane 19 Stycznia 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Otarłem się o niego przy okazji licytacji na ebay, nie byłem do końca zdecydowany i poszedł funkiel nówka w niskim banknocie a ja do tej pory żałuję, kupiłem za to alphasa 103l r-edition i też jestem kontent. Ze słyszenia wiem, że mówią na niego "steez dla ubogich" i dużo w tym prawdy jakby przeanalizować jego cechy. Dla mnie wydaje się super za te pieniądze, ale mimo wszystko nim nie łowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 to akurat bez problemow powinienes ogarnac, z tym, ze wedka bedzie wazna, na poluncjowych kijkach takich jak blazon 682mlb czy x7 super eiger robil 4 gramy z rakiem na jigu i 5 gram z woblerami, to wszystko raczej grubo, bo z mono 0.25 mm ... pozniej paolo opowiadal mi, ze nawinal p-line 6lb ca. 0.21 mm i bylo znacznie lepiej ... performance podobna jak aldek bfs ale z dolu daiwa jest lagodniejsza i latwiejsza do opanowania niz shimano, cala reszta wyglada jak odchudzony steez, nawet panele boczne sa wymienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 No i super kijek da rade a wiec zostalo teraz kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Panowie trochę czasu już minęło i może ktoś solidnie przetestował tę daiwę ss sv ? Interesuje mnie od ilu gram dołem zagada we względnym komforcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Temat stary jak świat. Było pisane na forum mnóstwo razy. 2.5 grama przy dobrze zgranym zestawie i odpowiednio nawiniętej lince zgodnie z zasadami rozmieszczenia znaczników na szpulach typu sv (stress free) .Jeśli to ci napisałem wyżej nie jest uwzględnione to 3.5 grama. Pisząc inaczej ten młynek ogarania to samo co steez z szula sv. Szpule są, takie same. Pasują zamiennie do młynków. Pozdrawiam Adrian Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Adrian wygooglałem kilka info na zagranicznych stronach, ale w powyższym temacie informacji jak na lekarstwo. Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Rozumiem Sławek. Nie ma sprawy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrow30 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Sorki że tak w rozmowę wchodzę ale ratuj. Szwecja multi trance tak jakoś nie ma hamulca kręci i brak mocy w hamulcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrow30 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Trance shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrow30 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Tranx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) A co ma wspólnego Tranx z tematem wątku? (masz wątek "Shimano Tranx"). Jednak jeśli już ... może cały nawój plecionki kręci Ci się pod obciążeniem i wydaje się , że hamulec jest słaby Edytowane 13 Września 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) Tak miałem jak plecionka się ślizgała na szpuli.Trzeba ponownie nawinąć. Edytowane 14 Września 2020 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Problem raczej leży gdzie indziej jeśli chodzi o tranxa, który ma progresywny hamulec walki, w zależności od obciążenia hamuje mocniej lub słabiej. Dalej nie wiem jak się to ma do tego tematu, ale na 99% wszystko jest ok. Miałem ten sam "problem" i przy rybie sam się rozwiązał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi