S.O.D. Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam. mam pytanie - jakich używacie flashów do kogutów sandaczowych? Tzn. Nie chodzi mi o kolor, ale konkretne nazwy, np: BG Super Krystal Flash, Krystal Flash, Krystal Flash Double itd.? Z góry dziekuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jest tego tak duzo na rynku,, ze zapewne kazdy używa czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 No własnie dlatego zadałem pytanie . Codzi mi o coś sprawdzonego.... W sensie obróbki, wyglądu itp itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Ja używam Brown Cock Blink, Deep Anal Purple, Pink Pussy Flasher, Big Black Boobs Shiner, Green Double Penterator i jeszcze kilku innych zależy od warunków łowiska. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Jack__Daniels 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja używam Brown Cock Blink, Deep Anal Purple, Pink Pussy Flasher, Big Black Boobs Shiner, Green Double Penterator i jeszcze kilku innych zależy od warunków łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja używam Brown Cock Blink, Deep Anal Purple, Pink Pussy Flasher, Big Black Boobs Shiner, Green Double Penterator i jeszcze kilku innych zależy od warunków łowiska. Jestem bardzo ciekawy min osób, które zaczęły googlować te nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja używam Brown Cock Blink, Deep Anal Purple, Pink Pussy Flasher, Big Black Boobs Shiner, Green Double Penterator i jeszcze kilku innych zależy od warunków łowiska.Merytoryczne odpwiedzi są bardzo cenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja używam Brown Cock Blink, Deep Anal Purple, Pink Pussy Flasher, Big Black Boobs Shiner, Green Double Penterator i jeszcze kilku innych zależy od warunków łowiska. hahaha dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jack_Daniels - Ty zboczeńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi