Inwestor Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam, napisałem komunikat o tym, że szukam kołowrotka Stella, ale nie tu gdzie trzeba. Jeden z użytkowników zwrócił mi uwagę, ale nie wiem, jak przenieść wątek do działu "Kupię/Sprzedam". Proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 badtobone Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 załóż nowy watek w dziale kupie/sprzedam a w tym poprzednim wlacz funkcje edytowania i napisz "do usuniecia" admin przeciez umie czytac i usunie watek bez problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qowax001 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ja bym "zainwestował" w przeczytanie regulaminu Kolego, brak tak owej inwestycji może się skończyć linczem na forum jak często bywa. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Przeniesione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Inwestor
Witam, napisałem komunikat o tym, że szukam kołowrotka Stella, ale nie tu gdzie trzeba. Jeden z użytkowników zwrócił mi uwagę, ale nie wiem, jak przenieść wątek do działu "Kupię/Sprzedam". Proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Adam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi