darkonis Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Szukam informacji na temat takiego właśnie kija jak w temacie ..Na forum nic nie ma o tym modelu ,więc jestem ciekaw jakie są jego walory, czy warto brać , do czego mi się przyda i w jakiej cenie używka ?Wygląda naprawdę fajnie i masa fajna około 100gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Na stronie 19-ej masz nieco napisane: http://jerkbait.pl/topic/7116-w%C4%99dki-fenwick/page-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dzięki ...wcześniej znalazłem tą stronkę ,ale myślałem że to mowa o jakimś innym kiju ... Faktycznie troszkę jest napisane i zdania są raczej różne . Musiał bym się z tym przespać zanim coś takiego kupię Wygląda mi to na kij szczupak-sandacz ze sporym zapasem mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi