Perla Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Witam,Panowie mam do was pytanko odnośnie pudełka na wasze kolorowe silikonowe maleństwa, mianowicie od od dłuższego czasu borykam się z dobraniem fajnego praktycznego i przede wszystkim trwałego pudełka na paproszki .Do tej pory trzymałem je w dwustronnych pudełkach plano. Pudełko jest super trwałe ale niestety przy zamykaniu często przyciskałem albo to samego paprocha lub jego ogon wiekiem.zależny mi żeby pudełko nie było zbyt duże co by można było sobie je wsadzić np w kamizelkę a przede wszystkim żeby mi było wytrzymałe i mi troszkę posłuzyło .Może macie jakieś swoje sprawdzone pudła na te przynęty ?pozdrawiam Paweł Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Perla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o uzbrojone, to zawsze możesz trzymać w pudełku muchowym z gąbką - tak jak np. mikrojigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 moim zdaniem najlepszym i najtanszym przybornikiem na wszystkie jigi,koguty itp itd etc jest opakowanie kwadratowe z materialu kazdy na pewno je zna otoz jest takie cus:) na plyty cd zamykane na sowak a w srodku kiesyenie na plyty cd nalezy usunac te kieszenie tzn wyciac i ja w srodku na tasme dwustronna na wymiar wkleilem pianke do ukladania paneli i jest miodzio do kogutow jest idealne wiec i na papqochy uzbrojone sie sprawdzi:) jesli moglem pomoc to ciesze sie z tego faktu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 moim zdaniem najlepszym i najtanszym przybornikiem na wszystkie jigi,koguty itp itd etc jest opakowanie kwadratowe z materialu kazdy na pewno je zna otoz jest takie cus:) na plyty cd zamykane na sowak a w srodku kiesyenie na plyty cd nalezy usunac te kieszenie tzn wyciac i ja w srodku na tasme dwustronna na wymiar wkleilem pianke do ukladania paneli i jest miodzio do kogutow jest idealne wiec i na papqochy uzbrojone sie sprawdzi:) jesli moglem pomoc to ciesze sie z tego faktu:)Zrobiłem sobie kiedyś takie. Jest to jakiś sposób.Ale przestawiłem się na pudełka muchowe i dla mnie to jest najlepsze rozwiązanie (choć nie najtańsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Najlepszy byłby portfel na akcesoria w wewnętrznymi woreczkami strunowymi. Sprawdzone od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam, jako podpowiedź to akurat wczoraj zrobiłem sobie 3 piórniki na wobki i jigi. Jeśli kolega ma gdzieś w pobliżu TESCO to zapraszam na dział zabawki. Były w promocji za 3 i za 7 zł futerały z kulami do gry w bule dla dzieci. Wyrzucasz bulle, wklejasz cienką gąbkę lub tak jak podpowiada Kolega sandacznalekko piankę do układania paneli i gotowe, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi