Gość tarpio Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam, wędkując na Odrze parę razy zdarzyło mi się spotkać osoby używające feederów do spinningu w poszukiwaniu sandaczy. I to z bardzo dobrymi wynikami. Próbował ktoś łowić w ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ŁYSY0312 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Miałem kiedyś przygodę z pickerem/feederem jako spiningiem. Otóż nie mogłem dosięgnąć okoni, pod drugim brzegiem, Ani na bt, ani na główkę. Nie chciałem przeciążać spina, więc zastosowałem picker jaxona, taki total stary szklak. Było minęło, zapomniałem. Ale kiedyś, kiedy poświęciłem sezon na poznanie tajników połowu białorybu na spinning, ponownie pojawił się picker. Otóż pewien kolega z duuużą niechęcią pokazał mi kijek, na który łowi białoryb. Był to kompozyt, a naprawdę kompozycja szklaka z wstawkami z węgla (połamany spin). Dwuskład około 2m długości. Miałem kilka kijków z pracowni, dedykowanych pod białoryb, ale żaden z nich nawet nie zbliżył się pod względem czucia przynęty do tego składaka. W naiwności swojej puściłem taki opis do kilku pracowni., chcąc uzyskać podobny efekt. Uzyskałem odp. - taki kij nie istnieje..... Kolega, przestał być kolegą, może zbyt namiętnie dopytywałem się co i jak... Kombinuję tak, czy siak, ale chyba poddam się..... Edytowane 14 Lutego 2015 przez ŁYSY0312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość tarpio
Witam, wędkując na Odrze parę razy zdarzyło mi się spotkać osoby używające feederów do spinningu w poszukiwaniu sandaczy. I to z bardzo dobrymi wynikami. Próbował ktoś łowić w ten sposób?
Top użytkownicy dla tego pytania
10
4
3
2
Popularne dni
19 Sty
31
20 Sty
12
31 Sty
3
24 Sty
2
Top użytkownicy dla tego pytania
Dagon 10 odpowiedzi
cristovo 4 odpowiedzi
kleniojazie 3 odpowiedzi
slawek_2348 2 odpowiedzi
Popularne dni
19 Sty 2015
31 odpowiedzi
20 Sty 2015
12 odpowiedzi
31 Sty 2015
3 odpowiedzi
24 Sty 2015
2 odpowiedzi
Popularne posty
slawek_2348
W końcu feeder to taka cięższa wklejanka na odległościówce - kwintesencja zła dla SO-B
Dagon
Skoro da się na tym holować sporą brzanę, to i sandacz wyjedzie, ale żeby celowo tym łowić te drapieżniki, to chyba tylko za karę. Chyba, że o czymś nie wiemy, i gdzieś tam rodzi się właśnie w bólach
slawek_2348
Fakt, bo jeszcze mogliby kelty na to łowic
51 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi