barwena1977 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam!Przy zalewie przeróżnego gumowego ustrojstwa przed zakupem chciałbym zapytać forumowych kolegów czy używają wyżej wymienionych przynęt?Do tego fotki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Nabyłem jedne i drugie na poczatku sezonu w srebrnym kolorze z ciemnym grzbietem ( berkley przeźroczysty )oba z czarnym pieprzem .Mitchel jest z dosyć twardej gumy ale mimo to pracuje bardzo dobrze ma szerokie kopyto które nieźle zamiata, co do Berkleya nabyłem z myślą o bolkach narazie skończyło sie na jednym teście bez konkretnych efektów ale tego dnia nic nie działało guma bardziej mięka od mitchela ma delikatną pracę .Generalnie bardzo dobrze wykonane i tanie gumy , polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Mam te Barkleye 7cm we wszystkich kolorach - jak dla mnie w pewnych warunkach nie do pobicia - trzeba tylko uważać przy zbrojeniu zwykłe główki odpadają (pęka guma) dobrze do tego celu sprawdzają się główki sasame.Co od Mitchell to miałem (chyba nawet cos mi jeszcze zostało) ale już podczas zbrojenia odpadały oczy (trochę za twarda ta guma). Moim zdaniem do lekkiego opadu się nie nadaje dopiero przy cięższych główkach ogon pracuje od początku do końca opadu - fakt jak już pracuje to nieźle zamiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Właśnie chodzi mi o to jak będą się spisywać w opadzie, z tym że łowiskiem będzie raczej w 90% rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 mi barkley 7 sprawdza się na małych rzeczkach, spróbuj z 9 powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja używam 9-tek zbroję gamakiem i mustadem i oczy nie wypłyneły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 To w takim razie sobie kupię troszkę tych wynalazków.Mają być na szczupaki i okonie z opadu.Połowimy,zobaczymy... :)Dzięki za szybki odzew. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 @barwena1977 polecam Ci w Berkley'ach odkleić oczy i przykleić je ponownie np. kropelką. W moim przypadku odpadały już w trakcie przechowywania w strunówkach. Efektów jak narazie nie miałem ale nie dawałem im też dużych szans. Tak jak koledzy powyżej kupiłem je pod kątem boleniowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ha nie kupiłem ich pod bolenie...biały i zielony nieźle daje rade sandaczom/sandaczykom (chociaż te białe są jakoś mniej trwałe - może mi się takie trafiły)a pozostałe (szczególnie brązowy i przezroczysty z pieprzem) szczupak, okoń... i inne niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Panowie trochę odświeżę temat, szukam Pulse Shadow 18cm, czy ktoś wie gdzie mozna dostać? Interesują mnie jasne kolory np. White Pearl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Panowie trochę odświeżę temat, szukam Pulse Shadow 18cm, czy ktoś wie gdzie mozna dostać? Interesują mnie jasne kolory np. White Pearl. PozdrawiamCiężki temat. Pojedyncze 18'stki są jeszcze gdzieś dostępne. White szukałem długi czas i trzy tygodnie temu udało się kupić na FB kilka sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Noo mi akurat zależy na tych białych, perłowych taka charakterystyka wody.Znasz może jakies przynęty które pracują podobnie bez żadnego obciążenia?Mam bardzo płytką wodę i sprawdzają mi się idealnie, a wszystko inne haczy lub nie działa, a dziś metrówkę straciłem, a 10min później na zaczepie ostatniego pulse shada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Noo mi akurat zależy na tych białych, perłowych taka charakterystyka wody.Znasz może jakies przynęty które pracują podobnie bez żadnego obciążenia?Mam bardzo płytką wodę i sprawdzają mi się idealnie, a wszystko inne haczy lub nie działa, a dziś metrówkę straciłem, a 10min później na zaczepie ostatniego pulse shada.Spójrz na Caniball 17,5 i 20. Kupiłem na testy, jutro wypróbuje. Mikado MFT Roach też fajnie pracuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Ok to daj znać jak bangla bez obciążenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Ok to daj znać jak bangla bez obciążenia.Berkley Flanker 20. Pracuje bardzo mocno bez obciążenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi