Grand Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Spoko godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Tak jak wszyscy piszą bierz klasyczne z szelkami, ja je mam 3 lata i są oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg77 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Od pasa w górę mają tę przewagę że jeżeli biegasz po rzece można dużo przynęt uratować , zawsze te parę metrów dalej wejdziesz - godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dają również pewien margines błędu, gdy dno nagle zamienia się w mulistą pułapkę. W mojej okolicy są miejsca, gdzie z wody do kolan wjeżdżałem nagle po pas. Jak już mają się jajca pocić, to niech przynajmniej przynosi to najwięcej pożytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dzięki za opinie. Mierzyłem przedwczoraj te tradycyjne (wersja premium) i chyba je wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 W tej cenie jak najbardziej godne polecenia aczkolwiek moje wodery wytrzymały 2 sezony (wiślane knieje itp). Ostatecznie poległy, popękały w miejscach gdzie się zgina guma na bucie. Tak czy inaczej warto je mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykkk Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 możesz kupować, ja mam już 3-ci sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonboat Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Używam pros premium. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Odkopię temat. Czy ktoś używa spodniobuty pros strong? Wyglądają na bardzo pancerne, ale obawiam się, że będą mega ciężkie. Ciekaw jestem, czy rzeczywiście są mocniejsze i jest szansa, aby przy chodzeniu po chaszczach/trzcinach wytrzymały dłużej niż dwa sezony, (bo tyle zazwyczaj wytrzymują u mnie spodniobuty )Zależy mi zwłaszcza na opiniach osób, które używały również innych spodniobutów i mają jakiś punkt odniesenia w porównaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varos91 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam, po konsultacjach z kolegami w innym wątku zakupilem wersje standard. Z tego co mówili to są OK. Na pierwszy rzut oka dla mnie też sa w porządku. Niedługo testy nad wodą. A jeżeli chodzi o wersję strong ogladałem w sklepie i jeżeli chodzi o ciężar to tragedii nie ma a jak sie sprawuja w terenie nie jestem w stanie odpowiedzieć, ale na pewno nie gorzej niz standardowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ten brak tragedii wynosi podobno 1kg różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Odkopię temat. Czy ktoś używa spodniobuty pros strong? Wyglądają na bardzo pancerne, ale obawiam się, że będą mega ciężkie. Ciekaw jestem, czy rzeczywiście są mocniejsze i jest szansa, aby przy chodzeniu po chaszczach/trzcinach wytrzymały dłużej niż dwa sezony, (bo tyle zazwyczaj wytrzymują u mnie spodniobuty )Zależy mi zwłaszcza na opiniach osób, które używały również innych spodniobutów i mają jakiś punkt odniesenia w porównaniu.http://jerkbait.pl/topic/56463-spodniobuty-do-300zł/?p=1833095 Co prawda nie jest to wersja strong a premium, ale naprawdę dają radę... Edytowane 11 Lutego 2016 przez asafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 co do Pros-ów to jako osoba która używa takiego sprzętu w pracy, mogę je szczerze polecić. Tyram je niemiłosiernie nie patrząc się na okoliczności. W porównaniu do innych PCV-łek to te są najlepsze jakie miałem. Po sezonie lekko się przetarły w kroku (ale ja jestem nadwymiarowy i materiał jest mocno napięty) ale kropla Bison-a załatwia temat i śmigają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Hej, Prosów Sb o1 Strong używam od początki ich produkcji. Nie chwaląc się byłem osobą, która dostała je do "testowania". Gdzieś na forum był odnośnik do mojej recenzji. ( http://www.rybazpojezierza.pl/2015/01/spodniobuty-pros-sb-01-strong.html) Co tu dużo mówić. Solidne spodniobuty. Mam trzy pary. Tak aż trzy. Po prostu je dostałem. Jedne udało mi się ciut "rozerwać" w miejscu łączenia z butem. Woda delikatnie przesiąka. łatka załatwiła sprawę na amen. Do rzeczy. Łażę po niezłych chaszczach i rozwalenie spodniobutów to już wyczyn. Były problemy z kieszenią, utopiłem aparat foto, teraz nie wiem jak to wygląda ale miałem zapewnienie że będzie na rzep czy coś w tym rodzaju. W lato pot na jajach, nic dziwnego. Do jednej pary przypadkowo, nie mam pojęcia jak, dostała się płoteczka. Panowie. było lato, upał. Rybka została w bucie przez kilka dni. O matko co to był za smród. Zapach usunąłem środkiem do dezynfekcji sprzętu medycznego. Na jesień, wiosnę polecam. Edytowane 24 Lutego 2016 przez zielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 A "nieźle chaszcze" to również trzcinowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jak wygląda sprawa rozmiarówki butów w spodniobutach/woderach PROS? Czy nie jest czasem lekko zaniżona? Z mojego doświadczenia zwukle buty 43 mają długość wkładki 28cm, a w PROSACH 27,5cm. Proszę użytkujących o opinie, bo nie wiem jaki rozmiar zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) A "nieźle chaszcze" to również trzcinowiska? Trzcinowiska, zarośla, krzaki, ogółem miejsca gdzie diabeł nie może wleźć tam mnie z Prosami pośle Jak wygląda sprawa rozmiarówki butów w spodniobutach/woderach PROS? Czy nie jest czasem lekko zaniżona? Z mojego doświadczenia zwukle buty 43 mają długość wkładki 28cm, a w PROSACH 27,5cm. Proszę użytkujących o opinie, bo nie wiem jaki rozmiar zamówić. Moja stopa ma 28 cm. Dostałem buty w rozmiarze 45. Pasują doskonale. Edytowane 27 Lutego 2016 przez zielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Trzcinowiska, zarośla, krzaki, ogółem miejsca gdzie diabeł nie może wleźć tam mnie z Prosami pośle Moja stopa ma 28 cm. Dostałem buty w rozmiarze 45. Pasują doskonale.masz trochę luzu na grubszą/neoprenową skarpetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 masz trochę luzu na grubszą/neoprenową skarpetę? Tak, śmiało można założyć grube skarpetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Tak, śmiało można założyć grube skarpetki. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Trzcinowiska, zarośla, krzaki, ogółem miejsca gdzie diabeł nie może wleźć tam mnie z Prosami pośle Widzę, że podobne upodobania co do miejscówek mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Koledzy, między pros-ami a jaxon prestige plus, jakość solidność wykonania jest podobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Koledzy, rozwaliłem ostatnio moje prosy (wywrotka i zjazd po mokrych kamieniach). Były jak najbardziej ok jak za 100.Zastanawiam się nad kupnem decathlonowych albo ponownie prosa. Nad tymi z decathlona przemawia pasek i trochę mniejsza objętość mam 190 i 90kg. http://www.decathlon.pl/spodniobuty-start-pvc-id_8083983.html#v1074052 Użytkuje ktoś te spodniobuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziol Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 W tej cenie jak najbardziej godne polecenia aczkolwiek moje wodery wytrzymały 2 sezony (wiślane knieje itp). Ostatecznie poległy, popękały w miejscach gdzie się zgina guma na bucie. Tak czy inaczej warto je mieć. U mnie dokładnie to samo, pękła podeszwa w 3 sezonie.Ale do tego momentu było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi