Skocz do zawartości

Zamówienia z CABELA'S

jacavip

Rekomendowane odpowiedzi

Cła i vatu się nie boję ale jak znam moje szczęście do takich rzeczy to pewnie coś nie dotrze zatrzyma się pół roku tu pół roku tam, doświadczenia z zamawianiem z chin swojego czasu zamówiłem linkę na ebayu szła jakieś 3 miesiące. Więc odpuszczę sobie ten kij kosztem nerwów i zamrożonych pieniędzy a swoją drogą dziwne że w Polsce nikt nie prowadzi dystrybucji i nie ma Cabelasa moim zdaniem znalazło by się tu sporo odbiorców tego sprzętu. Może to pomysł na złoty biznes ? :lol:

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

No sie nie dziwie ze szła 3 miesiące jak pewnie wybrałeś najtańsza z możliwych opcji transportem tzn statkiem wodnym. U mnie zamówienia z japoni docierają w 7 -10 dni roboczych i to jest maks z cłem vatem i papierami, najczęściej wyrabiają sie w 4 -5 dni roboczych. Nie zawsze najtańsza wysyłka najbardziej sie opłaca.

Co do biznesu - pewnie gdzieś jest filia w Europie - tylko trzeba poszukać bo az dziwne by było ze cabelas wypiął sie na tak duży rynek. Choc z drugiej strony my mamy decathlon :D

Nie wiem czy jest co porównywać Cabelas a decathlon moim zdaniem tak naprawdę decathlon ma coś fajnego ale czasem reszta np byłem w Legnicy w sobotę, polary bluzy koszulki po 29 zł tzw jednopraniowe. Cabelas ma naprawdę fajne rzeczy outdoorowe wędki też sobie chwalą a akurat upatrzyłem sobie kija do nimfy za 199 USD :-) . Niby wszystko ok ale nawet przedstawiciela nie można namierzyć w europie który by posiadał towar jakiś dziwne. :huh: :huh:

• 4 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...