MaverikZagan Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Cła i vatu się nie boję ale jak znam moje szczęście do takich rzeczy to pewnie coś nie dotrze zatrzyma się pół roku tu pół roku tam, doświadczenia z zamawianiem z chin swojego czasu zamówiłem linkę na ebayu szła jakieś 3 miesiące. Więc odpuszczę sobie ten kij kosztem nerwów i zamrożonych pieniędzy a swoją drogą dziwne że w Polsce nikt nie prowadzi dystrybucji i nie ma Cabelasa moim zdaniem znalazło by się tu sporo odbiorców tego sprzętu. Może to pomysł na złoty biznes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 No sie nie dziwie ze szła 3 miesiące jak pewnie wybrałeś najtańsza z możliwych opcji transportem tzn statkiem wodnym. U mnie zamówienia z japoni docierają w 7 -10 dni roboczych i to jest maks z cłem vatem i papierami, najczęściej wyrabiają sie w 4 -5 dni roboczych. Nie zawsze najtańsza wysyłka najbardziej sie opłaca. Co do biznesu - pewnie gdzieś jest filia w Europie - tylko trzeba poszukać bo az dziwne by było ze cabelas wypiął sie na tak duży rynek. Choc z drugiej strony my mamy decathlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie wiem czy jest co porównywać Cabelas a decathlon moim zdaniem tak naprawdę decathlon ma coś fajnego ale czasem reszta np byłem w Legnicy w sobotę, polary bluzy koszulki po 29 zł tzw jednopraniowe. Cabelas ma naprawdę fajne rzeczy outdoorowe wędki też sobie chwalą a akurat upatrzyłem sobie kija do nimfy za 199 USD :-) . Niby wszystko ok ale nawet przedstawiciela nie można namierzyć w europie który by posiadał towar jakiś dziwne. :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Nie planuje ktoś zakupów w Cabelasie?Albo gdyby ktoś-coś-jakoś kombinował z "odbiorem osobistym" to byłbym zainteresowany jedną mała paczuszką. Odbiór może być nawet latem :")Odwdzięczę się za pomoc.Szczegóły na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Przejrzyj wątki dotyczące plecionek, aktywne w ostatnich tygodniach.W którymś jeden z Kolegów oferował zbiorowe zakupy linek w tym sklepie, więc pewnie dogadacie się w temacie zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Cześć,Panowie miał ktoś styczność z takim kołowrotkami Cabela's lub Lew's?Mam możliwość prywatnej wysyłki, jak prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi