Skocz do zawartości

Łowne i BARDZO DROGIE

Andrzej Stanek

Rekomendowane odpowiedzi

Też pamiętam niedrogie wahadłówki robione przez Pana Marka. Teraz to nie cena mnie interesuje tylko, czy to rzeczywista transakcja, czy fikcja robiona na użytek widza (potencjalnego klienta).

Popper ma racje typowa pokazówa kiwka pod frajera.No i niestety może się zdarzyć że ktoś to łyknie i będzie miał obrotkę za 3stówki :o .Kiedyś też były jakieś wobki owady osiągające astronomiczne kwoty 5stów i lepiej.To wszędzie jest praktykowane ale u nas jak wiadomo wszystko co złe robi się ze szczególnie wielkim rozmachem.

100% ustawka.W kilkunastu aukcjach uczestniczą 2 nicki.Nabijają balon.1 raz w tygodniu ktoś się skusi i jest fajnie.Ciekaw jestem ile kosztują te blaszki u źródła, poza allegro.Pewnie w promocji 50% taniej... :lol:

Pozdrawiam!

Dokładnie, na każdej aukcji widac zawsze jednego i tego samego kupującego, taki chwyt, przyzyczają ludzi do cen z kosmosu czyli 275PLN a potem okazyjnie po stówie :lol:

Wszystkie podane przykłady nijak się mają do tej jednej obrotówki,

to prawie 300zł za 1 szt blaszki... jak by było w niej coś

szczególnego to tłukło by się o nią więcej allegrowiczów i już,

koniec i . B)

Wiadomo co to jest robienie ludzi w bambuko.Ja polecam blaszki Abu Sonette te najmniejsze 7g-Cena-5zeta/szt.Skuteczne na Jaśki i Klenie no i lecą hoho...

33cm :huh:

Ale fakt. Oklejanki osiągają naprawdę spore ceny. Podobno czas wykonania takiego cacka jest ogromny(oprócz drewnianego kręgosłupa masę czasu zajmuje wyprawienie skórki z ryby) a precyzja wręcz jubilerska.

Ale wabik piękny :D