Skocz do zawartości

Łowne i BARDZO DROGIE

Andrzej Stanek

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz dopiero doczytalem...taka tylko refleksja mnie naszla, ze ludzie sarkaja, ze wedki sa za drogie bo najczesciej deklarowana cena do zaplaty oscyluje wokol 400 max a tutaj jedna przyneta...

Jeszzce mozna ze złota albo platyny pokusic sie zrobic...na pewno bedzie lepsza... <_<

Gumo

Tu Rapalka za bagatela 250 zielonych, wymiary wobka też nie małe.

http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/products_id/ 4683/cPath/31_639_1196/currency/USD

fajny :mellow: w Fishing Marcie mają takie ogromne rapale DT chyba czy Fat Rap, właśnie takich rozmiaaaarów.

Pasiasty- dokładnie o tym mówie :mellow:

ciekawe jakby urwał takie coś w Bałtyku :lol: :lol:

• 4 tygodnie później...
  • 12 lat później...

Jeszcze 3 lata do tyłu kupowałem wahadłówki Marka Szczęsnego po 7zł szt. i nie miały wtedy jakiegoś specjalnego rwania. Jedno trzeba przyznać, są to wyjątkowo pięknie wykonane i skuteczne rękodzieła.

Ostatnio widziałem obrotówki na pchlim targu właśnie z logo MSZ i się zastanawiałem czy kupić, cena była podobna.

• Like 1

Ostatnio widziałem obrotówki na pchlim targu właśnie z logo MSZ i się zastanawiałem czy kupić, cena była podobna.

A tu moderatorzy powinni Cię nagrodzić ZŁOTĄ ŁOPTĄ za odkopanie tak starego wątku

Edytowane przez Sławomir

Sam płaciłem kiedyś za te błystki na allegro po 50-60 zł bo wyżej nie licytowałem, ale pamiętam że niektóre szły i po 200+. Błystki piękne i niektóre modele bardzo skuteczne.

Ja tam nie dałbym 150 zł za seryjnego Salmiaka z pianki czy mielonego korka i miedzianego drutu, a niektórzy płacą za takie i 2-3 razy tyle. Zbierać można wszystko.

• Like 1