Gumofilc Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Teraz dopiero doczytalem...taka tylko refleksja mnie naszla, ze ludzie sarkaja, ze wedki sa za drogie bo najczesciej deklarowana cena do zaplaty oscyluje wokol 400 max a tutaj jedna przyneta... Jeszzce mozna ze złota albo platyny pokusic sie zrobic...na pewno bedzie lepsza... <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Kiedyś ktoś chyba nawet tutaj podał link do pilkera czy jakiejś przynęty morskiej typu big game za 1 000 000 $ cyrkonie, brylanty... bling bling poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Tu Rapalka za bagatela 250 zielonych, wymiary wobka też nie małe. http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/products_id/ 4683/cPath/31_639_1196/currency/USD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 @Bezel, mówisz i masz(to chyba to cudeńko): PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Bling bling sie nie umywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Tu Rapalka za bagatela 250 zielonych, wymiary wobka też nie małe. http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/products_id/ 4683/cPath/31_639_1196/currency/USD fajny w Fishing Marcie mają takie ogromne rapale DT chyba czy Fat Rap, właśnie takich rozmiaaaarów. Pasiasty- dokładnie o tym mówie ciekawe jakby urwał takie coś w Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Czy ten kij będzie łowny - nie wiem, ale z pewnością jest BARDZO drogi... http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/ products_id/8318/cPath/25_1153/carp-fishing/mugen-shiipou-is hidai.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Czy ten kij będzie łowny - nie wiem, ale z pewnością jest BARDZO drogi... http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/ products_id/8318/cPath/25_1153/carp-fishing/mugen-shiipou-is hidai.html widziałem dawno- CHORE ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Nie chore tylko sprzęt dla konesera.Ja tylko się zastanawiam nad tym po jaką cholerę ta łopatka z tyłu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Noo ale ten kij w odróżnieniu od tych z gadzimi rękojeściami jest na prawdę ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dzieło sztuki ale czy wiecie po co jest ta łopatka na końcu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Wiosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Jeszcze 3 lata do tyłu kupowałem wahadłówki Marka Szczęsnego po 7zł szt. i nie miały wtedy jakiegoś specjalnego rwania. Jedno trzeba przyznać, są to wyjątkowo pięknie wykonane i skuteczne rękodzieła.Ostatnio widziałem obrotówki na pchlim targu właśnie z logo MSZ i się zastanawiałem czy kupić, cena była podobna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Ostatnio widziałem obrotówki na pchlim targu właśnie z logo MSZ i się zastanawiałem czy kupić, cena była podobna.A tu moderatorzy powinni Cię nagrodzić ZŁOTĄ ŁOPTĄ za odkopanie tak starego wątku Edytowane 9 Października 2022 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Myślę że Kuba odkopał wątek nie bez powodu ????Wszędzie latają "białe kruki"..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Tak Te ''kruki '' pokażą się trzy razy po 150zl za sztukę, a później będą schodzić jak świeże bułki po 5 dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Sam płaciłem kiedyś za te błystki na allegro po 50-60 zł bo wyżej nie licytowałem, ale pamiętam że niektóre szły i po 200+. Błystki piękne i niektóre modele bardzo skuteczne. Ja tam nie dałbym 150 zł za seryjnego Salmiaka z pianki czy mielonego korka i miedzianego drutu, a niektórzy płacą za takie i 2-3 razy tyle. Zbierać można wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Niektórzy powinni mieć bana na giełdę za kreatywna księgowość ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi