Tomek88 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Banał powiadasz ... powiedz to 90% społeczeństwa, która za Chiny Ludowe nie byłaby w stanie tego ogarnąć.Nauczyłeś się CSS na jednych zajęciach, czyli w ciągu 90 minut? Wróżę Ci w takim razie niesamowitą karierę z takim talentem, bo o ile CSS żadną magią nie jest, to opanowanie tej technologii, nawet dobrym programistom trochę czasu zajmuje. Co innego zrozumieć podstawy, a co innego czegoś używać w praktyce. A teraz kwestia Visual Studio - jeśli masz na myśli Microsoftowe IDE - to jest to strzelanie do mrówki z armaty. Visual Studio po to żeby modyfikować CSS i HTML? Pewnie że można, ale po co? Tego środowiska używa się w zupełnie innych celach, a przy okazji można robić takie pierdoły jak CSS i HTML.Jednak do tworzenia zwykłych stron internetowych są inne lepsze narzędzia. Przepraszam za ironiczny ton, ale mam lekką alergię na stwierdzenia, że coś w IT jest banalne. "Banalne projekty" zazwyczaj kończą się spektakularną katastrofą. No proszę proszę, cóż za nagonka, któż by się spodziewał czy może danie upustu wewnętrznym stresom dnia codziennego Niech Ci będzie, że zbytnio uogólniłem. W zasadzie miałem nie odpowiadać, ale jak już Podstawy to banał, a czym dalej w las tym więcej drzew. Zajęcia z CSS'a mieliśmy na pierwszych zajęciach w pigułce, rozwój oczywiście przychodzi z praktyką. Wyraziłem się ogólnie zbyt ogólnie jak widać wszystko trzeba rozkładać na części pierwsze, aby nie zostać opatrznie odebranym. Czy ja nadmieniłem o visual studio stricte w kontekście CSS'a i HTML'a? Czytanie ze zrozumieniem proponuję i trochę dystansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Lista rzeczy które możemy robić sami: Wymiana rozrządu w samochodzie? Garaż + narzędzia + serwisówkaNaprawa uszkodzonej grzałki w zmywarce? Google + dziwne śrubokrętyWyleczenie bakteryjnego zapalenia zatok? Bloczek recept by wypisać antybiotykUłożenie płytek w łazience? Wolna sobota ze szwagremZrobienie modnej fryzury? Lusterko + maszynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Tomek ja bym cię łaskawie prosił abyś ze swojej strony nie wytykał mi cyt: "wyrywania kontekstu z moich fraz i ich frywolnej edycji"bo czym innym jest odnoszenie się do wybranych cytowanych fragmentów z którymi się nie zgadzam a czym innym modyfikacja wypowiedzi piszącego i przedstawienie jej w zgoła innym swietle.Dobrze ? No proszę proszę, cóż za nagonka, któż by się spodziewał czy może danie upustu wewnętrznym stresom dnia codziennegoNie ma żadnej nagonki, palnąłeś bzdurę co zostało Ci słusznie wytknięte.Więc proszę Cię daruj już sobie te banały o stresach dnia codziennego w stosunku do innych piszących. Czy ja nadmieniłem o visual studio stricte w kontekście CSS'a i HTML'a? Czytanie ze zrozumieniem proponuję i trochę dystansuA kto napisał cyt : "Robiąc profesjonalne strony z dynamicznym menu itd. trzeba się posiłkować visual studio i tutaj zaczynają się schody..."Kolejna sprawa to naprawdę nie wiem dlaczego uważasz rozmówców za idiotów ! Oczywiście nikt nie potrafi czytać ze zrozumieniem oprócz ciebie, reszta to imbecyle - żałosne !Tomek tak jak mówisz dystansu, zdecydowanie dystansu Ci potrzeba. Pozdrawiam Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Zwierzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Już na początku pominę rozliczne wytyki pod moim kierunkiem oraz bzdury, które zawieram w swoich postach, ale na pewno nie traktuję nikogo z góry Każdego człowieka z zasady traktuję na równi, a postępowanie jest dyskryminatorem w jakim to idzie kierunku Kolego kochany bierzesz za bardzo wszystko do siebie, szkoda nerwów Mam nadzieję, że zakończyłem powiedzmy "spór" i dyskusja wróci do merytoryki, której to zapewne z nadzieją oczekiwał autor. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Tomek88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi