krystiano1981r Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 SALMO TINY Producent:SalmoModel:TinyRodzaj przynęty:woblerZastosowanie:jaz, klen, okoń, pstrągOPIS PRZYNĘTY Pływające i tonące woblery specjalnie opracowane do łowienia kleni i jazi w rzekach. Doskonale sprawdzają się na przelewach i kamienistych rafach rzecznych.Odpowiednio dobrana kolorystyka zapewnia dużą skuteczność łowienia przy różnych warunkach świetlnych. SPECYFIKACJA Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:TINY IT3F /3/2/0,3-0,5Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:TINY IT3S /3/2,5/0,3-0,5Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]: Zdjęcie Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł rekord 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Obowiązkowo trzeba usztywnić tylnią kotwiczkę, gdyż bardzo często sie szczepiają. Srednio co 3-4 rzuty. A tak woblerek bardzo fajny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Albo załozyć mniejsze kółka i czternasteczki... I się nie czepiają... A dodatkowo jeszcze żwawiej drygają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 taki maly wabik nie potrzebuje wcale doch kotwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 taki maly wabik nie potrzebuje wcale doch kotwic Dlatego moje mają jedną plus ewentualnie mała srucina na przednim uchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Przy małym wabiku można dać numer większą na brzusznym uszku. Ewentualnie na dwóch kółkach, w celu zwiększenia zasięgu. A i dupką żwawiej zamiata... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin1 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja odginam ster i robię smużaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dał kilka kleni z Bzury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irigi Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam, ja również ściągam pierwszą kotwiczę a zostawiam tą tylną i jest gitarra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 U mnie niestety się te wobki nie sprawdzają...jedyne co się trafiło to jakieś okonki...jaziom, kleniom nie smakują...:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irigi Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 na moim łowisku klenie je uwielbiają, od najmniejszych do 50, trafiają się też okonie a nawet w tym sezonie 2 pstrągi (ok. 20 cm) oraz mała 20 cm certa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 na dolnej Wiśle klenie i jazie też bardzo dobrze na nie biorą. Chyba najlepiej z całej gamy salmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 u mnie bardzo łowne daja mi klenie i jazie w malutkiej rzeczcejuż od marca , proponuje sciagnac tylna kotwiczke i zostawić ta pod spodem tylko wieksza deczko o rozmiar !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 a nie zmienia to pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jeśli już, to nieco go ustabilizuje(obniży się środek ciężkości) i wzmocni nieco pracę ogonka (bo będzie on nieobciążony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 ok dzięki za info spróbuję... w maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 nie zauważyłem zmian zamiata ładnie i biora wciąż idealnie wiec chyba jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 A ja ściągam tylnia a przodnia ciut wieksza i mocniejsza ale mocna bo często trafiałem Bolki na tiniaka a dwa duże poszły z kolczykiem .Ale na krakowskiej wisle robią robote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 U mnie te wobki nie sprawdzają się a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi