meme174 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 SALMO BUTCHER Producent:SalmoModel:ButcherRodzaj przynęty:woblerZastosowanie:inne, okoń, pstrąg, szczupakOPIS PRZYNĘTY Jeden z najstarszych modeli wśród przynęt SALMO. Sprawdzony w rozmaitych łowiskach, pod wieloma szerokościami geograficznymi, na różne gatunki ryb. Doskonały zarówno do spinningu jak i do trollingu. Oferowany w jednym rozmiarze; w wersjach floating, sinking i Super Deep Runner. Oszczędna, kolebiąca praca BUTCHERa skusiła już niejeden okaz! Zanim zdecydujesz się załozyć go do swojej wędki dobrze wyreguluj hamulec kołowrotka! SPECYFIKACJA Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:BR5F/5/5./0.8 - 1.5Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:BR5S/5/7./1.0 - 2.Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:BR5SDR/5/6./2.5 - 4.Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]: Zdjęcie Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł rekord 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widmo Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 lapalem na niego piekne klenie od 40 do 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Łowiłem na Salmo Butchera kilka ładnych wyjazdów. Obławiałem nim górskie odcinki rzeki w poszukiwaniu Pstrąga, ale niestety bez efektu. Zdecydowanie Salmo Minnow bije go na głowę. Ale to już chyba każdy wie. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 genialny wobek na szczupaki na płyciznach , mimo swoich rozmiarów meldował ,,80 ,, na swych kotwicach zwłaszcza malowany na naturalna płotke i okonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Tak jak kolega k.gluchy nie mam dobrych doświadczeń na wodach pstragowych . Nic na niego nie brało . Straciłem na zaczepie i nie żałuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Tak jak kolega k.gluchy nie mam dobrych doświadczeń na wodach pstragowych . Nic na niego nie brało . Straciłem na zaczepie i nie żałuje . Podobnie u mnie. Miałem jakieś starsze od węgla jak i świeże.Kropy całkowicie je ignorowały, poszły do ludzi - niech ktoś inny się z nimi męczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi