giepol Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam, czy tylko ja mam problem z logowaniem na forum? po każdym zamknięciu przeglądarki każe mi wpisywać hasło i login ?I jeszcze jedno - bardzo szybko kończy mi się dostęp do forum ( nie można pisać np. wiadomości priv.zbyt dużych (czas pisania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Popraw datę i godzinę na swoim komputerze - są z dużym prawdopodobieństwem inne niż w rzeczywistości. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Czy działa Wam możliwość logowania się na forum za pomocą facebooka? U mnie wyskakuje błąd a gdy zapytałem dyrekcję to niestety nie raczyła mi odpisać. "Aplikacja nieskonfigurowana: Deweloperzy tej aplikacji nie skonfigurowali jej prawidłowo w celu logowania do Facebooka." Edytowane 13 Października 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Coś zmieniło się na fb - dokonam konfiguracji tylko muszę rozpoznać co się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Proszę sprawdzić powinno już działać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Proszę sprawdzić powinno już działać. PozdrawiamRemek dalej to samo - czyli nie działa Edytowane 7 Grudnia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Sprawdzałem i działało. Pewnie na fb ponownie się foś zmieniło. Aprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Sprawdziłem - działa bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Sprawdziłem, u mnie niestety taki sam komunikat jak u Wojtiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 No to sprawdzę jeszcze raz ale to już jest trudniejszy przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
giepol
Witam, czy tylko ja mam problem z logowaniem na forum? po każdym zamknięciu przeglądarki każe mi wpisywać hasło i login ?I jeszcze jedno - bardzo szybko kończy mi się dostęp do forum ( nie można pisać np. wiadomości priv.zbyt dużych (czas pisania).
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi